Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

30 септември според астрологията

Луната се движи на празен ход до 10:53ч все още в знак Дева, като след това се премества в знак Везни. Вибрацията на матрицата, която се свързва с енергията на зодиакалния знак Везни, носи опитности на нивото на кармата. Необходимо е да бъде осъзната ролята на закона за причината и следствието, на подобието и резонанса. Човек трябва да работи с енергията на служенето без да нарушава правото на избор и да засяга свободната воля на другия. При живот под вибрацията на Везни, човек се учи да постига равновесие, хармония, да разбира другите, като се опира на собствения си опит, преживявания и усещания. Свързва се с гърлената чакра, с общуването, размяна на информация на различни нива, с енергията на словото. Конфликтите трябва да се решават по пътя на преговорите, дипломацията, посредничеството.

Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Старайте се да не изпадате в раздразнение и да не викате, защото рискувате да придобиете бръчки, от които няма да можете да се избавите. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на тортички, пасти и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. Противопоказно е употребата на спирт и изобщо внимавайте с течностите. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса на тези органи.

В 29-ти лунен ден става борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Нищо не трябва да се предприема и да се започва или планира, защото ще се развали и ще донесе неприятности. В този ден не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Навсякъде трябва да бъде светло, наред с електрическият ток е добре да има и запалени свещи. Не общувайте с хора, които са ви неприятни или се стремят да ви призоват към дълбоко личен разговор. Възможни са провокации и недоразумения в областта на личните отношения.

Подстрижка – Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Каквото и да се случва и колкото и лошо да изглежда днес, то е без значение, защото животът продължава и ви очаква един по-добър утрешен ден. И нови усмивки! Само имайте вяра!