Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

31 август според астрологията

Луната е в знак Лъв в последна четвърт до 18:23ч. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Активно се усвояват белтъчините, витамин А и желязото. Може да се ядат повече орехи, мед, цитрусови плодове, плодове с червен и жълт цвят, сокове, вино. Добре се усвоява и месото. Подходящо за дълго проветряване и миене на стъкла. Време за благотворителност. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари.

От 07:21 до 18:23ч. Луната се движи на празен ход, затова всичко ново и важно, което предприемете ще бъде също напразно. Може да си вземете ден за ползване, да довършвате започнатото или да се отдадете на обичайната си дейност.

В 18:23ч Луната се премества в знак Дева.

Венера е вече във Везни - знака на партньорството, а Меркурий е ретрограден и може да създаде сериозни препятствия пред реализацията на вашите желания. Добре е в това време да не започвате нищо ново и важно за вас, но можете да работите спокойно за довършването на започнатото. Лошо време за пътуване, контактуване, сключване на брак, събирания на много хора, запознанства. Лесно се стига до конфликти, спорове и влошаване на отношенията. Не подписвайте съглашение, не се договаряйте, не купувайте дом, автомобил, животно, механически уреди, компютър. Не започвайте нови проекти. Проектите започнали по това време може да се развият по друг план, не така както сте предвиждали. Избягвайте дълги пътувания. Не се сърдете на хората, че закъсняват за срещи.

В 29-ти лунен ден може да правите всичко, което става бързо, което можете да правите самостоятелно. Добро време да помислите върху личността си, върху това какво искате от живота, към какво се стремите. Не трябва да отдавате силите си само за другите, а да пренебрегвате собствените си интереси. Не и сега. Вашите интереси са също важни. Ако прекалено се раздавате, другите ще ви разкъсат на части и ще искат още и още. Ако имате цел, то потърсете най- краткият път към нея. Мъжете днес са повече емоционални и уязвими. Лесно се обиждат, затова ако са ви скъпи отношенията и държите на тях, то угаждайте им, хвалете ги, постарайте се да им окажете морална поддръжка.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.