Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

4 септември според астрологията

Луната продължава да бъде в знак Везни. Всички прояви на егоизъм, съблюдаването само на вашите интереси, пренебрежителното отношение към интересите на околните, може да стане причина за сериозни проблеми във вашите взаимоотношения. Опасно е да изпадате в крайности, както и да отделяте твърде много време само на един проблем или сфера на живота, забравяйки за всичко останало. Удобно време да постигнете равновесие и да съблюдавате мярка във всичко, да отделяте еднакво внимание на всички, с които общувате. Сега се препоръчва да се купуват и подаряват само красиви и изискани вещи, от качествени материали. Подходящо е за украшения, парфюми, картини, красиво оформени книги, кулинарни книги с рецепти, всякакви предмети на изкуството, цветя, творчески предмети, дрехи и мебели в класически стил, скъпи вина и покупки, отговарящи на изискания ви вкус. Да се консумират малки количества сладкиши и соленки. Особено благоприятно време за посещаване на художествени мероприятия.

Символ на 4 лунен ден е Дървото на познанието. Счита се, че този ден е свързан с небето. Днес Висшите сили говорят чрез знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да “плувате” по течението. Ден за съзерцание и молитва. Препоръчва се физическо натоварване, повече време на чист въздух и разходки пеша. Благоприятно е за общуване, но да се избягват интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те като правило ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се проведе това време в уединение или в семеен кръг. Денят е неудачен за търговия и за начало на дълго пътешествие. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се предприема, трябва щателно да се обмисли. Избягвайте двойствените ситуации. Ако ви се присъни някой починал близък човек, значи, че точно той ви защитава в дадения период от време. Препоръчва се умереност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте считали за безвъзвратно загубено. Всяка болест, която възникне сега е указание за кармични проблеми на човека.

Подстрижка – Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване. След това косите ви ще растат дълго, може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Сънищата мога да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте готови да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за добро и зло.