Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

6 август според астрологията

Във всеки делник има красота. Открийте я! Живейте цветно! Животът е точно толкова хубав, колкото му позволим да бъде! За да излезе от статистическото положение на своя живот, човек трябва да промени мисленето си и чувстването, тогава и полето на действащите сили в него ще се наклони в една или друга посока. Така ще станете господари на собствените си сили и ще влезете в новият живот. Заредете се с положителна енергия и положителни мисли. Става с усилие на волята и ако сте достатъчно настойчиви. Не обръщайте гръб на възможностите, почувствайте тръпката на живота! Изпълнете се с любов и я излъчвайте на всички страни към всички хора.

Луната се движи на празен ход в знак Дева до 19:58ч. Както виждате, през целия ден не е удачно да се вършат важни дела. Усилията ви ще срещнат много пречки и ще костват много нерви, и накрая могат да останат безплодни. В 19:58ч преминава в знака Везни. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. Да се използват повече плодове и зеленчуци.

5-ти лунен ден – символ Еднорога. В този лунен ден е добре да бъдете на път, да си поплачете на сън или на яве. Хората или събитията, които ни довеждат до плач са полезни, защото ни посочват недостатъците. Обаче в никакъв случай не плачете върху възглавницата си. Това е много лошо според фен шуй. Обезателно заменете старата “оплакана” възглавница с нова. Ако искате живота ви да е изпълнен с любовно щастие, вашият креват трябва да бъде привлекателно място, а спалното бельо да е винаги свежо и ароматно ухаещо. Всички добри начинания трябва да бъдат довеждани до край, иначе тяхната незавършеност може да доведе до беди и проблеми. Нужно е да се откажете от различни съблазни, да дишате повече чист въздух и да консумирате чиста храна - вегетарианска. Днешният ден е единственият, в който храната се усвоява без остатък и се преобразува в тъканите. В петият лунен ден е забранено да се гладува, както и да се преяжда. Добре е да се консумира мляко и извара, да се събират или използват билки.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Гадаене – може да задавате само въпроси, които касаят душевното ви състояние и указания за кардинални изменения в живота ви. На останалите въпроси няма да получите верни отговори.

Секс – не само е приемлив, но и просто е необходим, за да могат правилно да се трансформират енергиите бушуващи у вас.

Покупки – Заради празния ход на Луната не се препоръчва да купувате нищо важно.

Сънищата – образите на вашите съновидения носят важна информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася не само за 5-ти лунен ден, но за целия лунен месец.