Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

6 октомври според астрологията

Ако листата на брезите не са опадали, снегът ще дойде късно. Голяма е вероятността да ви дойдат неочаквани гости. Човек с лоши намерения обезателно ще се спъни на прага. Ако на семейната трапеза е имало бяла риба, в никакъв случай не оставяйте костите от нея да нощуват в дома ви. Нужно е да ги изхвърлите до полунощ.

При несъвпадане на интересите, единият партньор иска секс, а другияф- платонична любов, може да се изпълни рецепта от магическия календар, която важи за днешния ден. Да се изцеди сок от нар и да се отпива на малки глътки от двамата партньори от една и съща чаша.

Луната е в знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури. На мнозина ще им се прииска да си изплачат бедите пред малко познати хора. Когато Луната стъпи в Козирог, всички изкушения ще отшумят.

За 6-ти лунен ден важат тенденциите от вчера до 12:17ч.

7-ми лунен ден, който продължава от 12:17 до 13:10ч на другия ден. Той е щастлив, особено първата му част. Имате възможности да реализирате планове и идеи. Цялата обкръжаваща ни природа откликва на всяка дума, даже случайно отронена. Мистиците препоръчват да се прекара денят в пълно мълчание.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Секса по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от ласкави думи, комплименти, различни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Гадания – Отличават се с висока степен на точност, но се обръщайте с въпроси касаещи вашите духовни проблеми и отношенията с хората.

Сънища (предстоящите) – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.