Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

7 август според астрологията

По 7-ми август се съди за зимата. Ако утрото му е хладно и светло, то зимата ще бъде ранна и студена. Каквото е времето до обяд, такава ще бъде зимата до декември. Каквато е след обяд, такава ще бъде след декември.

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Подходящо време да се помирите с тези, с които сте скарани. Сега по-лесно се осъществява прошката и хората се приемат един друг. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. На никого не му се иска да спори и да обижда, лесно се приема чуждо мнение. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър момент, а сега го посветете на подобряване на отношенията, преговори, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е стабилно. Бъбреците да не се претоварват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.

6-ти лунен ден - Поредният пасивен ден в лунния цикъл. Като правило, хората стават по-възприемчиви от обикновено. В този период се поглъща и усвоява енергията на Вселената. Старинно поверие казва, че “ако небето е много ясно или обратното, закрито е от много облаци, това означава, че в света няма истинска хармония”. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата. Денят много подхожда за общуване с представителите на противоположния пол. Болестите започнали в този ден протичат бързо. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

Подстрижка – В неделя не трябва да се подстригвате. В този ден вашата връзка с личният егрегор (ангелите-хранители) е максимално здрава. Ако в този ден нещо се промени в организма, а още повече да се отреже някаква част, то може да се наруши връзката ви с космоса. Всички тези съвети се отнасят напълно и за рязането на ноктите.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Гадаене – благоприятно време за гадаене на бъдещето.

Сънища - За сънищата, които сте видели през 6-тото лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.