Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

7 октомври според астрологията

Празнуват Сергей, Серго, Серьожа. Името отговаря на знака Везни и планетата Венера. Щастлив ден - петък, неблагоприятен ден - вторник. Удачен сезон - есен. Дърво пазител-бреза. Препоръчва се връзка с жени с имена Албена, Валентина, Виктория, Галина, Диана, Елисавета, Ирина, Клара, Нина, Нона, Татяна. Серго е душата на всяка компания, главният “вдъхновител”. Обожава музикалните дискове и често има голяма колекция. Такъв подарък напълно би го удовлетворил, стига да знаете вкуса му. По принцип не е претенциозен и с благодарност ще приеме всяка изненада. Може да наричате Сергей умалително като Серьожа, Серьоженка, Серж, Сержик. Изпълнението на важните дела може да планира на 1, 2, 3-то число. За усилване на магнетичното си влияние Сергей трябва да носи дори като отделни детайли в облеклото си гълъбово/тъмно сиво/ и перлено-сиво. Сивият цвят необикновено ходи на меките им черти, прави ги по-изтънчени и изящни.

Луната е в знак Стрелец
. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. Хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури. На мнозина ще им се прииска да си изплачат бедите пред малко познати хора. Когато Луната стъпи в Козирог, всички изкушения ще отшумят.

Луната се движи по празен курс от 09:27 до 23:41ч, когато ще се прехвърли в знак Козирог. Не се натоварвайте. Не бива да започвате нови и важни неща. Може да вършите обичайната си дейност или да довършвате започнатото, но най-добре е, ако можете да си вземете почивен ден.

За 7-ти лунен ден важат тенденциите от вчера до 13:10ч.


8-ми лунен ден, който продължава от 13:10 до 14:00ч на другия ден. Символ на деня е феникса. В този ден в организма се променя биохимията. Оформя се онова, което се е случило с човека през първите седем лунни дена. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е в този ден да се покаете. При неправилно използване на лунната енергия на деня може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите.

Подстрижка – Най-добре е, ако днес избягвате да се подстригвате.

Сънища в 8-ми лунен ден (предстоящите) носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.