Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

8 август според астрологията

Благоприятно време за възстановяване на изгубените сили и за фитнес. Тези, които водят пасивен начин на живот, е необходимо да ограничат калориите, тъй като е увеличено повишаването на хранителните вещества и се увеличава мазнините в тялото. Добре е да се приемат витамини и хранителни добавки. На растяща Луна е добре да се избягват плановите операции, тъй като възстановителният период е по-дълъг, упойките и анестезиращите вещества проникват по-дълбоко в организма и по-трудно се освобождават. Могат да се задържат отоците в меките тъкани. Белезите от шевовете стават по-груби, раните заздравяват по-трудно. Оперативно вмешателство трябва да има само при спешни и животоспасяващи случаи.

Луната е в знак Везни и носи атмосфера на покой и хармония. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър момент, а сега го посветете на подобряване на отношенията, преговори, срещи, дипломатически подходи. Настроението като цяло е стабилно. Бъбреците да не се претоварват, пийте по-малко течности и избягвайте алкохол.

6-ти лунен ден до 11:55ч; 7-ми лунен ден от 11:55ч до 12:53ч на другия ден. Той е щастлив, особено първата му част. Имате възможности да реализирате планове и идеи. Цялата обкръжаваща ни природа откликва на всяка дума, даже случайно отронена. Мистиците препоръчват да се прекара денят в пълно мълчание.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.
Подстригване – Косите, подстригани в този ден, улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Подстрижка направена в понеделник може да ни избави от мъка, депресия и неприятни спомени. В този ден се “подстригват” всички негативи.

Сексът по възможност да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от ласкави думи, комплименти, различни любовни игри. Обезателно по време на секс използвайте музика. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Гадания – Отличават се с висока степен на точност, но се обръщайте с въпроси касаещи вашите духовни проблеми и отношенията с хората.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.