Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

8 септември според астрологията

Луната е в знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури. На мнозина ще им се прииска да си изплачат бедите пред малко познати хора. Когато Луната стъпи в Козирог, всички изкушения ще отшумят.

7-ми лунен ден, който продължава до 13:31ч е свързан с вербалната магия, молитвите, мантрите. Бъдете внимателни с думите, които изговаряте. Необмислените и лоши думи може да се сбъднат, но те като бумеранг ще се върнат обратно при вас дори и неволно да сте ги изпуснали. Трябва да сме честни, не трябва да се лъже и сплетничи. Питагорейците в този ден практикували мълчание. Мистерията на този ден е проиграна в “Приказка за златният петел”. В този ден лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път. Днес не трябва да се яде пилешко месо и яйца, да не се вадят зъби. При всяка болест, която възникне днес не трябва да се прилага самолечение и е необходимо последователност в действията. По-малко говорете за своята болест, тогава по-бързо тя ще си замине.

8-ми лунен ден започва от 13:31 и продължава до 14:25ч на другия ден. Символ на деня е феникса. В този ден в организма се променя биохимията. Оформя се онова, което се е случило с човека през първите седем лунни дена. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е в този ден да се покаете. При неправилно използване на лунната енергия на деня може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите. Много трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Денят е удачен за пътуване и преместване на ново място. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Благоприятно влияние оказва четенето на молитви.

Подстрижка – Може да се подстригвате до 13:31ч. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

След 13:31 до 14:25ч на другия ден не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

Сънища в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.