Преплетено е взаимодействието на благоприятните и неблагоприятни фактори. Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие (секстил). Двете женски планети предразполагат към спокойно влизане в работния ритъм на трудовия ден. Главният акцент на вашите действия пада върху преобразованието, сътрудничеството и красотата. Денят е хармоничен, но изисква инициатива. Влиянието от този аспект намалява малко негативното влияние от другите фактори особено във времето от 16:45 до 18:45ч.

Луна в Скорпион. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Вибрациите са такива, че всяко проявление днес на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Противопоказен е секса. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания. Ден на бащата. Много благоприятно време за разговори особено между баща и дъщеря. Не се препоръчва на жените да превъзпитават мъжете си точно сега. В противен случай на помощ на синовете си ще дойдат техните майки и тогава сблъсъкът е неминуем. Денят има двояко отношение към брака.

До обяд важи влиянието от вчера. 8-ми лунен ден е от 12:53 до 13:49ч на другия ден. Символ на деня е феникса. В този ден в организма се променя биохимията. Оформя се онова, което се е случило с човека през първите седем лунни дена. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е в този ден да се покаете. При неправилно използване на лунната енергия на деня може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите. Много трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Денят е удачен за пътуване и преместване на ново място. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Благоприятно влияние оказва четенето на молитви.

Подстрижка – Може да се подстригвате до 12:53ч. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

След 12:53 до 13:49ч на другия ден не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

Сънища в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.