Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

9 септември според астрологията

Луната продължава да е в знак Стрелец. Емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пеша.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури. На мнозина ще им се прииска да си изплачат бедите пред малко познати.

8-ми лунен ден продължава до 14:25ч. В този ден в организма се променя биохимията. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е за покаяние. Може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите. Много трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в този ден и да отнемат много сили и време. Насрочените за този период дела се нуждаят от задълбочено изучаване и сериозна подготовка. Благоприятно влияние оказва четенето на молитви. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Сънищата в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.

9-ти лунен ден от 14:25ч до 15:18ч на другия ден. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не критикувайте! Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония съответно тамян и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им. Ако случайно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и освобождение от болестите. Пазете се от загуби на всички нива. Ако още сутринта срещнете човек с празна чанта, на провал ще ви бъде целия ден. Внимавайте да не предизвикате черния дроб с някаква храна. Възможни са отравяния и интоксикации.

Сънища - Възможно е да сънувате много интересни сънища.