Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благополучие за Девите, нови възможности за Раците

Овен – Може би ви се иска да излеете душата си пред най-добрия си приятел или друг близък човек. Това ще ви накара да се почувствате облекчени. Възможно е и обратното, когато друг човек да потърси емоционална подкрепа от вас.

Телец – Не отказвайте, ако сте поканени да прекарате известно време в приятелска компания. Всичко ще върви добре. Свободните представители на знака нека да разширят кръга на запознанствата в социалните мрежи, форуми и сайтове за запознанства. Можете да извадите късмет и да срещнете човек, с когото ще почувствате истинска духовна връзка.

Близнаци – Влиянието на планетите ще има положителен ефект върху личния ви живот, затова можете да предприемете нещо по въпроса. Ако сте сами, тогава имате добри шансове за приятна среща. Днес вие сте очарователни и лесно можете да събудите романтичен интерес.

Рак – Денят предлага разнообразие от възможности. За тези от вас, които търсят любов, звездите препоръчват да разширят търсенето си. Все още има неизследвани места. Не се ограничавайте до една идея, една компания или едно приключение.

Лъв – Неочаквано може да попаднете в центъра на клюките. Не влизайте в конфликти, не давайте поводи да ви осъждат. Днес може да се наложи да оставите някои неща на самотек, защото не можете да контролирате всичко, което се случва.

Дева – Днес ще се радвате на добро настроение и благополучие. Намерете си занимание и не бездействайте. Не стойте у дома затворени, излезте и се срещнете с повече хора, идете на нови места. За свободните от вас нарастват шансовете за нови запознанства.

Везни – Днес ще можете да комбинирате приятното с полезното. Проявете повишено внимание към любимия човек. Вашата половинка заслужава това. Трябва да бъдете търпеливи и да не нападате близките си. Не се карайте за дреболии.

Скорпион – Днес нещата ще ви се получават идеално, както на работа, така и у дома. Проверявайте нещата по два пъти. Ако обстоятелствата позволяват, уредете си почивка. Денят носи емоционална нестабилност, а с това и възможност за преумора.

Стрелец – Енергиите на другите хора днес лесно ще се прехвърлят на вас, ще ги попивате като гъба. Скоро може да изпитате умора, затова ограничете контактите и внимавайте с кого общувате. Бягайте от хора с проблеми.

Козирог – Ще срещнете интересни хора, чрез които можете да отворите много врати към бъдещето, така че не отхвърляйте никакви покани и бъдете по-комуникативни. Вечерта трябва да се отпуснете и да си починете добре - легнете на дивана с книга или гледайте телевизия.

Водолей – Летаргията ви ще бъде заменена с прилив на енергия. Избягвайте да правите ненужни разходи. Ако имате причина да изяснявате отношенията си, тогава се опитайте да се контролирате! Взаимните упреци и обиди не са най-добрата политика.

Риби
– Не се доверявайте на никакви слухове или клюки, които чувате днес, докато сами не потвърдите тяхната автентичност. Ще има приятни изненади или добри новини, които ще повдигнат настроението ви.