Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благоприятен ден за Близнаците. Раци, днес се настройте положително!

Доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите и да не им оставяте време за развитие. Подходящо е за вътрешна работа над себе си.

Овен – Вашата жизненост, енергия, харизма ще бъдат увеличени. Ще бъдете много решителни и съсредоточени върху делата, с които се занимавате, но има вероятност да срещнете някои трудности и да не успеете да завършите започнатото.

Телец – Звездите ще ви насърчават и помогнат да бъдете гъвкави в различните ситуации, особено когато става въпрос за съвместни начинания. Вашата съпричастност и мъдрост може да бъдат мощен начин за постигане на вашите цели.

Близнаци – Благоприятен ден, за да осъществите плановете си, а звездите ще ви подкрепят да се справите със затрудненията. Време е да излезете от застоя и да продължите напред. Отворете ума си за нови идеи, нови перспективи, нови преживявания и нови приятели.

Рак – Вашите усилия в работата скоро ще дадат плод. Интуицията ви ще бъде като компас, който ще ви води. Настройте се положително - емоционалното оцветяване на деня и успехът ви ще зависят от вашето настроение.



Лъв – Подходящ момент, за да обърнете малко внимание на собствените си нужди, в рамките на разумното! Разговорите с близки хора могат да помогнат да облекчите натрупаното психическо напрежение.

Дева – На работното място имате мотивация да се справите с всички задачи. Ще са ви нужни дипломатически умения в общуването. Възможно е другите да се опитат да скрият нещо от вас или да го представят по съвсем различен начин от това, което всъщност е.

Везни – Днес трябва да изпълнявате задълженията си задълбочено и да обърнете специално внимание на детайлите. Работата ви изисква пълна концентрация. В края на деня няма да сте толкова енергични и вероятно ще почувствате нуждата от почивка.

Скорпион – Въпреки че не се очакват сериозни проблеми, настроението ви може да не е достатъчно добро през целия ден. За предпочитане е да не започвате да обсъждате важни въпроси и да изяснявате отношения.

Стрелец – Днес сте склонни към праволинейно решаване на проблемите. Нежеланието да се съобразявате с мнението на другите хора може да доведе до конфликт на интереси. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате.

Козирог – Очаква се да бъдете енергични и активни, с бодър дух. Не губете времето си в ненужни обяснения. Не трябва никой да узнава вашите намерения. Много неща ще се набиват на очи, но по-добре не повдигайте въпрос.

Водолей – Днес вашите действия могат да имат импулсивен характер. Старайте се да не изпадате в крайности. Не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено разпуснати. Избягвайте всякакви прояви на разточителност и екстравагантност.

Риби – Днес стойте по-далеч от тези, които могат да ви причиняват негативни емоции и чувства. Уединението ще ви помогне да намерите спокойствие. Отделете си достатъчно внимание, заемете се с някое приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре.