Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Благоприятен ден за Девите


Овен
– Днес не допускайте силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да не провокирате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете внимание на здравето си.

Телец
– Вие сте открити към всички. Днес ще бъдете на една вълна с околните. Освен това спокойно можете да споделите с близките ви хора идеите си и да обсъждате планове за бъдещето.

Близнаци
– Денят е добър, но днес ще се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси, за да поразмислите на спокойствие над тях. Съществени проблеми не се предвиждат.



Рак – Днес, повече от всякога семейните проблеми и техните решения трябва бъдат включени в дневния ред. Трябва да говорите със семейството си как да постигнете целите, които са важни за всички: обединяването на усилията бързо ще даде резултат. Вечерта е подходяща за смяна на обстановката.

Лъв – Днес не трябва да правите нищо, докато обстоятелствата не станат по-ясни. Ситуацията ще ви направи по-практични и проницателни. Тези, които са семейни, трябва да обърнат повече внимание на своите отговорности и задължения.

Дева – Благоприятен ден за Девите. Обстоятелствата ще се развиват успешно за вас, затова можете да постигнете много. Съставете си нови планове за близките дни и помислете как да ги осъществите по-лесно.



Везни – За предпочитане е да се уедините и да сте в спокойна обстановка. Ниският жизнен тонус може да ви направи податливи на външните отрицателни влияния и това да се отрази на личните ви отношения. Неутрално време за срещи, освен късно вечерта.

Скорпион – Намирате се в добра кондиция. Трябва да действате бързо при развитие на нещата. Интуицията ще ви покаже как да постъпите в една или друга ситуация. Посветете останалото време на домашната работа, която имате да вършите.

Стрелец – Добър и хармоничен ден. Посветете се на своето хоби. Днес вашият творчески потенциал се намира на високо равнище и идеално подхожда за нови открития и търсене на оригинални решения.



Козирог – Днес ще бъдете необичайно вдъхновени. Ще ви е полезна една разходка на чист въздух сред природата. Ще забележите как се повишават вашата активност и творческата ви енергия. Ще се пробуди и романтичността ви.

Водолей
– Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на униние, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа си. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които имат значение в живота ви.

Риби – Идеите, които ще ви споходят днес са добри и вие може да ги споделите с околните, но най-съкровените запазете за себе си. Не започвайте трудоемка работа в къщи, по-добре си почивайте и събирайте сили за новата седмица.