Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци - успокойте топката, а Козирогът да си мери приказките

Овен – Добре е да отделите време за планирането, което може да се отнася както за професионалното развитие, така и за личния живот. Звездите ви съветват да разчитате за това само на себе си и да не се доверявате на преценките на други хора.

Телец – Използвайте максимално всички възможности, които ще срещнете през днешния ден. Не се опитвайте да манипулирате по никакъв начин останалите и смекчете малко наставническия си тон. Просто се отпуснете!



Близнаци – Ако решите да забавите ритъма на живота, това ще бъде правилното решение. Не се претоварвайте. Намерете време за релаксация. Няма да загубите нищо, ако отделите време да се отпуснете малко.

Рак – Не е изключено да кръстосате шпаги с някой от приятелите ви. За да не се случи това, добре ще бъде да избягвате започване на спорове и влизане в разправии. Бъдете предпазливи и не разкривайте неща, за които може да съжалявате след това.

Лъв - Един добър ден, подходящ за всякакви неща. Ако отидете на някои социални събития, тогава със сигурност ще бъдете там в светлината на прожекторите. Днес ще направите добро впечатление и някой може да се влюби във вас от пръв поглед.



Дева – Днес ще бъдете особено стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи. Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение.

Везни – Денят върви добре, а това ще ви позволи да получите това, което искате и ще реализирате вашите планове. Подходящ е за важни срещи. Подготвяйки се за тях, обръщайте специално внимание на външния си вид: колкото по-добре изглеждате, толкова по-лесно ще направите добро впечатление.

Скорпион – Обемът на задачите расте и вие сте готови да подходите към тях с цялата отговорност. Необходимо е обаче да съизмерите реалността с желанието си да направите всичко на най-високо ниво.

Стрелец – Ще можете да се справите с повечето задачи и да се освободите напълно от някои от тях. Благоприятен ден за хората, които се занимават с творческа работа. Възможни проблеми с двигателната система.



Козирог – Възможно е да има ситуации, чието значение няма да разберете напълно. Звездите ви съветват да претегляте всяка дума, да предвидите възможните реакции на околните, внимателно да помислите дали да споделите мнението си с други хора.

Водолей – Ще ви вълнуват въпроси, свързани с лица от противоположния пол. Ще се покажете като хора много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща.

Риби – Вашата приятна и очарователна природа е като вдишване на глътка чист въздух за всички около вас. Луната ще ви накара да се чувствате още по-енергични и радостни днес. Може да се почувствате само малко несигурни относно връзката с партньора си.