Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, 2023-та ви носи огромни промени и ново начало

Скъпи Близнаци, предстои активна и динамична година. 2023 година е година, в която ще имате важни открития и осъзнаване на себе си и ще се опитате да промените много начина, по който реагирате на нещата, но и да преодолеете психологическите си пречки, които ви пречат и не ви позволяват да живеете живота си пълноценно и да се развивате. Действайте креативно, а не разрушително. Имате голямо вдъхновение и въображение, така че се възползвайте от тях.

Трябва да бъдете внимателни през тази година и да държите очите си отворени на четири, за да избягвате клопките, свързани с хора и ситуации в професионалната област, които могат да повлияят негативно на кариерата ви.

Уран продължава да преминава през вашия дванадесети дом на слънчевия ви хороскоп, като засяга главно родените през втората десетдневка. Понякога кипите отвътре и искате да разклатите всичко и да започнете отначало.

Излезте от рутината, създавайте нови приятелства и се забавлявайте повече. Време е да преживеете отново усещането за вълнение, нови възможности и приключения, благодарение на това, че Юпитер ще е във вашия единадесети дом на приятелството, екипи и технологии до средата на май. Освен, че получавате подкрепа от приятелите си, вие сте иновативни и пионери в идеите си. Възможно е да започнете да мислите за нови кариерни пътища, но се опитайте да не правите ходове, които не сте проучили добре и не сте обмислили възможните факти. Юпитер в Овен ви дава своята благословия и сили да се движите напред и да укрепвате вашите амбиции и планове.

Най-голямото предизвикателство ще бъде установяването на баланс между личния и деловия живот. Най-голямата турбуленция през годината ви очаква в периода на затъмненията, от 14 до 28 октомври. Следете емоциите си, т.е. не си позволявайте да бъдете импулсивни и безразсъдни.

Съсредоточете се върху истинските си желания. Бъдете себе си и не се страхувайте да правите промени, които смятате, че наистина си заслужават. В сферата на любовта ще е доста тихо и спокойно. Въпреки това е възможно да имате няколко успешни периода, когато свободните представители на знака могат да срещнат човек, който може да развълнува сърцето им. Най-добрият шанс за нова любов ще бъде през февруари, август и ноември.