Близнаци, бъдете оптимисти! Водолеи, емоциите не са най-доброто точно сега

Денят може да не е от най-приятните. Лесно възникват разправии, настроението е нестабилно. Във времето от 10:30 часа до 20:57 часа се откажете да купувате или предприемате важни неща.

Овен – Днес избягвайте празните разговори и разправии, за да не се създаде излишно напрежение, както на работа, така и у дома. В партньорските си отношения се стремете към компромиси, търпение и толерантност.

Телец – Предстоят нови предизвикателства, които ще можете да преодолеете с вашата интелигентност и находчивост. Ако имате нужда, консултирайте се с близки хора и заедно ще можете да намерите правилното решение.

Близнаци – Добре е да приемете нещата такива, каквито са. Не изразявайте недоволство от живота, обстоятелствата, действията на другите и дори от себе си. Това може само да ви донесе проблеми. Бъдете оптимисти.

Рак – Скрити и потиснати емоции могат да бъдат провокирани да изплуват на повърхността днес и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хората по надълбоко и да се почувствате засегнати.


Лъв – Както на работното място, така и у дома е възможно да има непредвидени изненади или събития. Ако възникнат препятствия, не се паникьосвайте, а търсете начини да ги преодолеете. Можете да овладеете ситуацията.

Дева – Със започването на новите проекти е по-добре да не избързвате, струва си да помислите още малко. Не е изключено да възникне конфликт с околните. Финансовите проблеми също може да ви притеснят.

Везни – Изненадващо развитие на нещата може да обърка намеренията ви. Малка е вероятността да избегнете проблемите. Напрежение може да възникне дори в най-хармоничните отношения, не се изключват спорове.

Скорпион – Поради неочаквани обстоятелства ще трябва да промените плановете си и това няма да ви хареса особено. Избягвайте да влизате в разговори с хора, които бързо избухват, за да избегнете разправии.

Стрелец – Избягвайте ненужните обяснения. Никой не трябва да знае вашите намерения. Възможно е да загубите важен предмет или документ, да пропуснете важно събитие. Преди да вземете решения днес, помислете как ще повлияят на бъдещето ви в утрешния ден.


Козирог – Нежеланието да се съобразявате с мнението на другите може да доведе до конфликт на интереси. Вечерта се опитайте да се отпуснете, да медитирате. В семейството бъдете любезни и внимателни, сега се нуждаете от подкрепата на вашите близки.

Водолей
– Днес ще сте подложени на изкушението да купувате разни неща и да правите неразумни разходи. Изразявайте емоциите си по-умерено. В партньорството е възможно да настъпи взаимно неразбирателство помежду ви.

Риби – Днес е по-добре да се избягва изясняване на взаимоотношенията, сериозните разговори, дискутиране и други форми на близък вербален контакт. Старайте се да поддържате емоционална стабилност.