Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, бъдете предпазливи днес. Неочаквани промени за Лъвовете

Хармоничният транзит на Луната с Меркурий повиша комуникативността, любознателността и склонността към анализи на ситуациите. Благоприятства интелектуалните занимания и въпроси.

Овен – Като се има предвид вашата работна етика, може да се каже, че сте си поставили наистина високи цели. Наясно сте, че това са реално постижими неща, така че не се притеснявате да слушате коментарите на някои ваши приятели.

Телец – Вие сте напълно уверени и това е най-важното в момента. Засега не се притеснявайте, защото всичко върви точно както сте си го представяли. Не се ангажирайте твърде много с емоционалната страна на живота си.

Близнаци – Вашият жив интелект просто трябва да се храни с нова информация, защото в по-голямата си част сте изпаднали в рутина. Късметът няма да ви обърне гръб. Трябва да сте предпазливи и да не се впускате в прекомерни разходи.

Рак – Не отлагайте днес, ако искате да избегнете проблеми в бъдеще. На работа ще трябва да направите компромис с колега, ако искате да излезете от неприятна ситуация. В областта на любовта ще трябва да изразите най-дълбоките си чувства, но избягвайте да давате обещания.

Лъв – Неочаквани промени са навсякъде около вас и първата ви реакция може да е като реагирате рязко. И това е точно обратната реакция, която трябва да имате, така че успокойте се и се опитайте да приемете ситуациите една по една, а не наведнъж.

Дева – Вашите чувства днес са доста обусловени от нещата, които се случват около вас. Ако средата ви е по-негативна, можете да очаквате и настроението ви да бъде същото. Засега можете да се борите срещу него, само като „избягате“ в това, което можете да направите.

Везни – Днес бихте искали да поддържате някаква дистанция от всички външни неща и хора, които ви държат по някакъв начин. Дори и най-малката промяна е достатъчна, за да ви събуди малко и да внесе динамика в живота ви.

Скорпион – Все още сте на кръстопът между желанията и реалността. В момента сте си поставили за цел някакво начинание, но сте разочаровани от невъзможността да го осъществите. Необходимо е да вземете живота в свои ръце и да бъдете по-активни.

Стрелец – Днес нещата ще се оправят при вас. Това е сигурен знак, че сте на прав път и правите правилните неща. Животът не трябва и не може да бъде изпълнен само със стрес и главоболие. Ако нещо не върви гладко, помислете за различен подход.

Козирог – Въпреки че се чувствате най-добре, когато нещата са организирани и педантични, днес ще трябва да сте малко по-гъвкави. Отпуснете се и се насладете на ден, който може да донесе нещо ново.

Водолей – Днес е вашият ден да завършите всички малки задължения, които имате или които включват физическа активност. Ще се възползвате от упоритостта си, за да се изправите пред всяка ситуация, която ви ограничава.

Риби – Понякога сте толкова грижовни и внимателни, че всички около вас се опитват по някакъв начин да бъдат на една ръка разстояние, когато имате нужда от услуга или съвет. Търпението е това, което може да ви липсва.