Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, чарът ви отваря врати. Късмет съпътства Козирога


Овен – Добрите енергии са на ваша страна и всичко ще върви гладко, дори и да се наложи да преодолеете някаква трудност. Много положителен ден за социалния живот и за завладяване на някой, който ви привлича ...

Телец – Не гледайте под лупа всичко, което се случва или да виждате двойни намерения там, където няма такива, защото единственото, което ще постигнете е да увеличите напрежението, което може да вземе своя данък. Разпуснете малко.

Близнаци – Днес ще се почувствате отлично - чарът ви ще отвори много врати за вас и нищо няма да помрачи настроението ви. Разговорите с любимите ви хора ще ви накара да се чувствате добре и с презаредени батерии.


Рак – Луната във вашия знак ви обгръща, като ви кара да се чувствате сигурни и защитени под нейното влияние. Възползвайте се и си уредете среща, защото ще притежавате много специален магнетизъм, който няма да остави никого безразличен.

Лъв – Марс ви прехвърля добра доза енергия и ентусиазъм и вие ще бъдете в състояние да преодолеете трудности или препятствия, които преди това сте смятали за непреодолими стени. Нищо няма да ви спре.

Дева – Ако можете, фокусирайте се върху себе си днес и оставете отговорностите за друг ден. Направете нещо ново, за да се измъкнете поне за малко от рутината и еднообразието. В любовта са възможни малки проблеми, но с един откровен разговор лесно ще се справите с тях.

Везни – Ще бъдете отворени за диалог и ще ви хареса да споделяте идеите и начина си на виждане за живота с другите. Ще бъдете много оптимистични и позитивни и ще ви хареса да се наслаждавате на свободното време и на приятелите си.


Скорпион – Избягвайте паричен преразход и планирайте финансите си, защото може да има възходи и падения, които не сте очаквали. Сега не е време да се преструвате. Нещо, което ви тревожи, ще се развие благоприятно.

Стрелец
– Ще бъдете по-решителни, активни и енергични. Вашият оптимизъм и вярата ви в собствените сили ще ви доведат до постигане на успех, а също така можете да намерите хора, готови да ви помогнат и да подкрепят вашите планове.

Козирог – Добрият Юпитер може да накара късмета да ви се появи неочаквано и да имате шанс, от който трябва да се възползвате. Искрените приятели ще бъдат вашата голяма подкрепа и опора през този уикенд.


Водолей – Този уикенд могат да се случат неща, които благоприятстват вашето усещане за сигурност и материална стабилност. Чувствате се истински господари на живота си и ви харесва, че можете да правите неща, които искате.

Риби – Ще направите всичко възможно да доставите удоволствие и добре да се погрижите за близките ви и всичко това ще ви накара да се почувствате страхотно в себе си и да бъдете щастливи.