Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, давате кураж на приятел в нужда. Скорпиони, очаровате с усмивката си

Денят е като предизвикателство към себе си. Последен шанс да направите нещо полезно. Направете задълбочен анализ на всички предишни постъпки и действия. Време за вземане на решения, за корекция на грешки.

Овен – Преди да решите да отворите устата си и да „посъветвате” другите как трябва да се правят нещата, припомнете си, че вашите виждания не винаги означават, че те са най-верни. И не всички хора могат да бъдат копие на вас.

Телец – Денят е добър за размисъл върху плановете за бъдещето, да си създадете ясна картина на това, към което се стремите. Избягвайте преминаването от една крайност в друга, не се поддавайте на твърде силни чувства и желания.


Близнаци – Вашето присъствие ще даде кураж и насърчение на някой, който се нуждае от утеха и подкрепа. Няма да е излишно да обсъдите някои двусмислени ситуации със семейството и приятелите си.

Рак – Семейните обстоятелства ще изискват вашето пряко участие. Възможно е да има проблеми, свързани с близки хора. Ако видите, че любимият ви човек не е в най-добро настроение, можете да подобрите ситуацията, като осигурите емоционална подкрепа.

Лъв – Вие сте енергични и общителни, проявявате инициатива и активност в работата и личните дела. В семейните отношения е възможна конфронтация на мнения, но скоро ще можете да постигнете споразумение.

Дева –Денят е подходящ за активни действия. Не е изключено да имате спешни задачи за вършене. Точността на вашата преценка ще изуми другите. Съветите, които давате на хората, обещават да бъдат много полезни и ефективни.

Везни – Склонни сте да игнорирате отговорностите си и да се отдадете на мимолетни желания, но това едва ли ще донесе положителни резултати. По-добре е да се заемете с практически неща, без да ги отлагате повече.

Скорпион – Вашата мистериозна и секси усмивка е всичко, от което се нуждаете, за да очаровате, човека, който ви интересува. Преценете и ако трябва направете първата крачка. Поемете инициативата. Особено важи за мъжете.

Стрелец – Енергията и решителността ви са несравними в момента. Това ще ви позволи да намерите окончателни решения на проблеми, които ви измъчват от известно време и да се отървете от тях, което ще ви донесе голямо облекчение.

Козирог – Осмелете се да излезете от летаргията си днес и да предприемете някои динамични инициативи относно работа или други дела. Новото начало в момента със сигурност ще ви отведе по пътя на успеха.


Водолей – Възползвайте се максимално от положителните вибрации на този ден за всичко, което се сетите. Ако все още търсите щастие в любовта, използвайте тази възможност и направете своя ход. Оставете егото настрана и се приближете до човека, който ви харесва.

Риби
– Да се надяваме, че всичко ще се развива повече от добре. Прекарайте деня с хора, които обичате и които наистина ви обичат и ценят. Това е приятна интермедия и ще ви помогне да избягате от ежедневния си стрес и безпокойство.