Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, декември ще ви запознае със следващата ви любов

Скъпи Близнаци, пригответе се за един месец с вълнуващи събития. Ще откриете много нови възможности. Този месец благоприятства вашия професионален, а не личния ви живот. Кариерата на мнозина ще получи голям тласък. Ето защо ще се интересувате повече от проблемите, които засягат работата ви.

Декември не е месец за почивка. Имате все повече отговорности и ще трябва да организирате добре времето си, за да постигнете всичко. Възможно е да имате трудности по бюрократични въпроси, в партньорски връзки, забавени плащания, неуспешни инвестиции или покупки, несигурност и очевидно, много недоволство. В началото на месеца ще бъдете уморени и изтощени, но от средата на месеца нататък ще можете да дишате свободно и да се наслаждавате на плодовете на своя труд. Важно е мотивацията да е на високо ниво и да продължите да бъдете усърдни, защото ви предстоят големи успехи, след толкова усилия.

Също така ще трябва да се съсредоточите повече върху хората около вас, техните нужди и как да ги изпълните. Вашите амбиции трябва да бъдат оставени настрана за известно време, тъй като планетарната обстановка не предразполага за благоприятното им преследване. Оставете нещата да текат нормално, без да оказват натиск върху тях.

Очакват се промени във финансов план. В семейството отношенията с по-възрастните членове ще са изпълнени със словесни конфликти. Семейната атмосфера няма да бъде благоприятна. Опитайте се да запазите самообладание и да постигнете мир. Ще е необходимо да имате контрол върху реакциите и чувствата си. В крайна сметка ще можете да създадете хармония във вашия емоционален свят и във взаимоотношенията ви с околните.

Връзките ще бъдат подложени на изпитание този месец. Декември ще бъде предизвикателен за вас и вашия партньор. Възможни са разногласия и чести разправии. Ако успеете да преминете през този напрегнат период, дните пред вас ще са пълни с хубави моменти. Ще има обаче и такива, на които месецът ще донесе големи промени. Възможно е да има раздяла, но и възможност да срещнете човек, който ще ви спечели от пръв поглед.

В любовния си живот ще имате възможността да създавате нови запознанства и да общувате с различни хора, като по този начин ще увеличавате шансовете за създаване на нова романтична връзка. Вие сте доста общителни и това ви прави интересни и достъпни. Вашият чар ще бъде интензивен и това няма да остане незабелязано от противоположния пол. Представителите на знака, които са сами, ще имат възможност да се срещнат с човек, който ще ги заинтригува веднага. Един от вашите приятели вероятно ще ви запознае с това лице.