Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес блестите от чар, Скорпиони - доверете се на интуицията си

Днес е доста труден ден и е по-добре да отложите всякакви събирания. Много хора следват импулсите, причинени от пълнолунието, и могат да направят много глупави неща, които ще навредят на тях или на другите.

Овен – Не е най-добрият ден за среща - настроението ви едва ли ще бъде романтично и приятно за вас. Не предизвиквайте ревност у партньора си – днес това може да ви изиграе жестока шега. По-добре е да си починете добре един от друг и да се опитате да обмислите плановете си.

Телец – Бъдете креативни и се опитайте да не оставате в сянка. Днес и най-неприятната ситуация може да бъде разрешена, ако не се страхувате да действате и да проявите лидерски качества. Надеждите, които възлагате на определено нещо, ще се развият в положителна посока.

Близнаци – Днес е идеалният ден да покажете силните си страни и чар. Бъдете активни и упорити – именно от тези качества зависи успехът ви в личния живот. Звездите ви обещават късмет. Не вярвайте на слухове и предположения – те ще ви развалят настроението за целия ден.



Рак – Добър ден за почивка, размисъл и вземане на решения. Звездите ви обещават много приятни преживявания, ако не проявявате нрава си. Пазете се от необмислени действия и не прибързвайте с нищо.

Лъв – Днес е идеален ден за приятно изживяване на радостни мигове в кръга на семейството. Затова днес не се занимавайте с физическа работа и се посветете на близките си. Избягвайте всички важни решения. Грижете се за здравето си.

Дева – Погрижете се за практическите въпроси и се опитайте да се отпуснете заедно с партньора си, ако имате такъв - това ще увеличи доверието между вас. Звездите ви обещават положителни емоции, освен ако вие самите не усложнявате нещата.

Везни – Не е най-добрият ден за решаване на конфликти - днес емоциите могат да бъдат пречка при разрешаването на проблеми. Не се поддавайте на мрачни мисли - има вероятност те да ви отведат в съвсем различна посока.



Скорпион – Дори всичко да върви както обикновено, може да изпитате необяснимо недоволство. Зимата и студът не се отразяват добре на настроението ви. Би било добре да потърсите доброто във всичко и да се обграждате с весели мисли.

Стрелец – Хороскопът съветва да бъдете по-внимателни - в този ден има риск да станете жертва на измамници. Всичко, което се иска от вас, е да следвате инстинктите и интуицията си. Те няма да ви подведат! Следвайте посоката, която смятате за правилна и няма да се заблудите.

Козирог – Дори и да не сте в депресия, нищо не може да ви развесели. Не искате нищо повече от спокойствие и тишина. И все пак създавате напрежение около себе си. Това е и защото имате много напрежение, натрупано вътре във вас. Първо трябва да разрешите това.



Водолей – Благоприятен ден за изграждане на отношения, ако не давате воля на мрачни мисли и ревност. Не планирайте големи промени - те едва ли ще бъдат успешни и полезни за вас днес. Не давайте обещания на никого - малко вероятно е да ги изпълните, особено в близко бъдеще.

Риби – Днес не е особено добър ден за общуване. Често ще оставате неразбрани. За да избегнете неприятности, за вас е по-добре да отложите сериозните разговори. Уединението ще ви помогне да възстановите изразходваната енергия.