Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е ден за любовни забавления

Днес външните влияния са по-силни. Силите може да ви напуснат и да почувствате умора. Необходимо е да бъдете внимателни, да се държите благоразумно и не започвайте спорове с непознати. Не е подходящо да се започва нищо ново.

Овен – Днешните разговори са склонни да се въртят около любов, взаимоотношения, удоволствие и емоции. Ако имате шанс, създайте нещо забавно или приказно, дори ако това е просто една творческа вечеря.

Телец – Наличието на измерима, добре дефинирана цел, дори и да е малка, може да ви мотивира най-много. Любезен жест или обаждане от приятел, или добър познат също могат да фигурират силно днес.

Близнаци – Луната се движи през вашия сектор на радостта и любовта и този транзит помага за излизане от черупката ви. Чувствате се приятно, а забавленията ви привличат повече от обикновено.

Рак – Луната се движи през сектора на дома и семейството във вашата слънчева карта днес, скъпи Раци, насърчавайки ви да забавите темпото и да отделите малко допълнително време за спокойни и приятни занимания.



Лъв – Някой може да ви насърчи да идентифицирате и преследвате вашите желания. Ще имате значително повишени нива на енергия или активност. Може да решите да забавите скоростта си и да използвате философията „върви по течението“.

Дева – Няма да имате достатъчно време да обмислите добре ходовете си. Но не трябва да рискувате, по-добре да оставите важните решения за в бъдеще. Навикът да протестирате за всичко ще ви потопи в неприятности на работното място.

Везни – Луната във вашия знак ви помага да поддържате нещата умерени и в добър темп. Нейното влияние ви напомня за ползите от това да правите нещата стъпка по стъпка. Дори най-хубавото може да се превърне в тежест, ако прекалите с него.

Скорпион – Не разкривайте твърде много информация за себе си, когато говорите с някой, който харесвате. Пазете тайните си, създайте атмосфера на загадъчност, с която винаги ще гъделичкате любопитството на хората.



Стрелец – Днешните енергии насърчават лек, умерен подход към деня. Склонни сте да искате да анализирате или изследвате въпроси, свързани с любовта и приятелството днес. Внимавайте какво казвате, тъй като думите ви имат малко по-голямо въздействие в момента.

Козирог – Избягвайте спорове, те само ще ви създадат проблеми. Звездите ще ви облагодетелстват, но трябва да бъдете предпазливи; не се увличайте от сърцето и действайте с разум. Трябва да останете обективни, независимо какво се случва около вас.

Водолей – Луната се движи в хармония с вашия знак и днес и утре ви е по-лесно да изразите себе си. Имате малко повече влияние и някаква склонност да размишлявате по-задълбочено през първата половина на деня. Може да е добре, ако приложите тази сила към нещо полезно.

Риби – Ще бъдете възприемчиви и любвеобилни, отворени за диалог и споразумения. Възходи и падения в любовта, но енергията на звездите ще ви помогне да ги преодолеете. Вие сте оптимисти и вярвате, че идват по-добри времена.