Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е идеалният ден за важни разговори

Добър и благоприятен ден, наситен с позитивна енергия, носи творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели.

Овен – С бавни, но твърди стъпки, ще успеете да постигнете всичко, което имате на ум и умело ще избегнете всякакви пречки по пътя. Отворете сърцето си за любовта, оставете малко свеж въздух да нахлуе там!

Телец – Днес основното нещо за вас е да не пропуснете момента, когато ви се открият добри възможности. Звездите ви съветват да не стоите у дома - в края на краищата водата не тече под лежащ камък.



Близнаци - Ако сте искали да подберете подходящ момент, за да говорите за нещо важно с партньора си, това е идеалният ден. Със сигурност ще срещнете разбирането, което търсите и всичко ще се нареди добре.

Рак – Неочаквани разкрития за нещо може да ви разочароват днес. Внимавайте какво казвате, защото после може да се окажете изправени пред наистина неприятно състояние на нещата. Запазвайте спокойствие в напрегнати моменти и се контролирайте.

Лъв – Опитайте да избягвате излишни драми и да имате по-реалистично отношение към нещата. Имате съюзници в момента, на които да се опрете. Можете да им се доверите да изслушат вашите проблеми и заедно да намерите конструктивни решения.

Дева – Не оставяйте обстоятелствата да ви победят. Черпете упование от безкрайната си вътрешна сила и мъдрост. Със сигурност ще намерите начин да се справите с трудностите и да запазите вътрешното си равновесие.

Везни – Може да не успеете да довършите нещата, които сте планирали днес, но това няма да попречи на настроението ви. Търсите малко романтика и любов! Тогава прелъстявайте или се оставете да бъдете прелъстени, изборът е ваш.



Скорпион – Това не е денят, в който да стоите затворени у дома. Излезте на разходка, направете си един хубав шопинг. Ако ви липсва желание, поканете приятел, който ще се радва да ви прави компания и да си прекарате добре заедно.

Стрелец –– Днес е прекрасен ден за любовния живот! Лесно можете да запалите отново искрата във връзката си, да запълните празнините между вас двамата. Ако пък все още сте сами, не стойте в къщи, дивото зове! Навън може да се случи нещо неочаквано.

Козирог – Днес се чувствате твърде непокорни и бунтовно настроени! Вземете се в ръце и променете нещата, които не ви харесват, без да вредите на другите. Не действайте обаче прибързано и лекомислено, увлечени от един гол ентусиазъм.



Водолей – Днешният ден може да изчерпи силата и енергията ви, особено на емоционално ниво. Необходимо е да запазвате спокойствие в някои ситуации и да не се забърквате в никакви спорове с хората от близкото обкръжение и непознати.

Риби – Да се изолирате точно днес, не е добра идея. Обсъдете с близките си какво мислите, какво ви вълнува. Ако се отворите пред тези, които ги е грижа за вас, със сигурност ще намерите облекчение и ще се отпуснете малко.