Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес е вашият ден!

Овен – Можете да направите много в този ден, но трябва да действате бързо. Така че не се опитвайте да отлагате нищо. Колкото по-скоро предприемете важните неща, толкова по-лесно ще бъде постигането на желаните резултати.

Телец – Не е лош ден. За да постигнете най-добри резултати, действайте сами, не чакайте одобрението на другите и не разчитайте на тяхната подкрепа. Смелите, оригинални решения често са най-добри, дори ако не всеки може да ги оцени.

Близнаци – Денят е добър, защото ви позволява да научите много, да натрупате полезен опит. Въпреки че много от вашите инициативи са неуспешни, вие не се оплаквате, но правите добри изводи - това ще ви позволи да избегнете грешки в бъдеще.

Рак – Успешните съвпадения не са изключени, но ще бъде необходимо да проявите изобретателност, за да се възползвате от тях. Добро време да оцените плановете и да определите какво ви помага и какво ви пречи за изпълнението им.

Лъв – Труден ден по отношение на комуникацията. Околните хора често не отговарят на вашите очаквания и изисквания. Понякога се огорчавате или се ядосвате. Старайте се да не давате свобода на емоциите.

Дева – Денят не обещава лесен успех, но можете да постигнете отлични резултати, ако вложите повече усилия. Не се отказвайте от плановете си, ако нещо се обърка – помнете, че настойчивостта постига чудеса.



Везни –Това е важен ден и от вас ще се изисква повече решителност от обикновено. Много ще зависи не само от вашите действия, но и от изречените думи. Някои Везни ще получат добри новини.

Скорпион – Емоциите са силни и противоречиви. Старайте се да не се карате с тези, които са ви скъпи. Ако някои въпроси не могат да се решат по мирен път, обсъждането им трябва да бъде отложено.

Стрелец –Всичко е доста сложно и нееднозначно, но се справяте чудесно с всички възникнали трудности, преодолявате препятствия. Опитът помага да промените ситуацията към по-добро. Денят носи много емоции.

Козирог –Там, където другите се съмняват, вие действате. Там, където другите са мързеливи, вие работите усилено. Само не забравяйте, че силите ви не са неограничени и се налага да се отпуснете. Особено следобеда.

Водолей –Бързането може да доведе до грешки. Втората половина на деня е по-лесна и по-успешна. Съмненията се разсейват, оптимизмът и самочувствието се завръщат. Каквото и да направите, важното е да се чувствате добре.

Риби – Трудно, но ползотворно време. Денят ще бъде посветен както на важни, така и на скучни дела. Толкова се притеснявате за благосъстоянието на близките си, че понякога забравяте собствените си интереси.