Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес късметът е с вас. Романтични изненади очакват Девите

Денят трябва да е пълен с разнообразни събития, но не сериозни, а лесни, весели, свързани с близки хора, забавления и удоволствия.

Овен – Използвайте разумно времето и енергията си, независимо какво правите. Забравете за празните чатове и безцелните дейности, бъдете максимално продуктивни. Завършете работната си седмица като шампиони.

Телец – Вие знаете по-добре от всеки друг, че негативните мисли нанасят много вреди и ограничават мечтите ни; така че опитайте да мислите положително и ще видите как късметът ще ви придружава във всичко, което правите.

Близнаци – С това позитивно и щедро отношение, което имате, късметът ще е близо до вас. Днес може да се случи нещо, което да даде положителна промяна на живота ви и да ви накара да виждате ясно много неща, които не сте разбирали досега.

Рак – Трябва да се обградите с позитивни хора, които могат да ви предадат ентусиазъм и обръщайте повече внимание на вашето здраве, което може да бъде донякъде отслабено. Останете отворени към различните варианти, които се появяват пред вас.

Лъв – Хората около вас ще бъдат по-непредсказуеми в действията си от обикновено. Няма да обръщате никакво внимание на днешните практически и административни ограничения. Наистина не е денят да се опитвате да работите.

Дева – Отношенията, които започват като делови, с времето могат да придобият приятелски характер. Първата половина на деня обещава успешни преговори; втората предоставя приятни изненади, включително романтични.

Везни – Звездите съветват да не поемате дела, в които се съмнявате и да не слушате чуждите съвети. Не се чувствайте виновни, ако не можете да обхванете всичко, което бихте искали. Стойте далеч от негативни хора, които ви изпълват с песимизъм.

Скорпион – Този ден можете да се срещнете отново с хора, които обичате много и не сте виждали отдавна. Спокойствието ви ще направи чудеса и ще сложи край на конфликтите. Сега е моментът да укрепите близостта във връзката си.

Стрелец – Огромната нужда от действия ви кара да вземате прибързани решения. Бъдете обективни в избора си. Трябва да се оттеглите на тихо и провинциално място за уикенда, за да намалите психологическото напрежение. Отделете си малко време за себе си.

Козирог – Днес ще имате шанса да разрешите всякакви проблеми във връзката си. Грижете се за себе си и външния си вид, излизайте с приятели и кой знае? Може дори да срещнете любовта на живота си!

Водолей –
Отделете време да помислите преди да действате този петък и не забравяйте, че компромисът не означава, че сте слаби по характер. Напротив, ще придобиете истинската си самоувереност... и благодарността на другите!

Риби – Днес е по-добре да решавате само рутинни задачи. Не предприемайте нищо ново. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си - именно то ще изисква най-много внимание и грижи от вас.