Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес можете да се поглезите. Водолеи, дайте път на новите идеи

Енергиите на този ден са непредсказуеми, затова не се препоръчва да се прави нещо важно.

Овен
– В днешният ден вероятно ще сте в емоционален подем и ще преобладава доброто настроение. Възможно е да започнете вълнуващ флирт, което ще ви дари с много положителни емоции и самочувствието ви ще нарасне.

Телец – Денят е добър за общуване. Разбирате се сравнително добре с другите, грижите се за техните интереси, както и за вашите собствени. Обсъждането на важни въпроси е по-добре да бъде отложено за друго време.

Близнаци – Денят не се очаква да донесе някакви важни събития, но затова пък има вероятност да си прекарате доста приятно. Трудно ще се задържате на едно място. Иска ви се да се заемете с нещо ново и вълнуващо. Днес е позволено да се поглезите малко.



Рак – Възможно е нещата да не се случват точно, както сте си мислили, нещо може да се обърка или да се наложи да бъде отменено, но не се ядосвайте. Основното сега е да не мислите, че няма шанс да промените ситуацията към по-добро. Доверете се на съдбата – очакват ви скоро приятни моменти.

Лъв – Не е невъзможно да се сблъскате с някакви трудности днес и те да възникват точно, когато най-малко ги очаквате. Не се изнервяйте. За втората половина на деня е по-добре да не планирате нищо важно.

Дева – Днешният ден ви дава добри шансове да направите живота си по-интересен и изпълнен със събития - не ги пропускайте. Приятелите ви могат да предложат интересни идеи, да споделят с охота своите планове, в които сте готови да участвате.



Везни – Взимате много навътре всичко, което се случва, изпитвате повече от необходимото притеснения за дреболии, които не са чак толкова важни. Възможни са незначителни недоразумения, разминавания, закъснения, но без сериозни последици.

Скорпион
– Креативен ден, в който можете да направите добри промени. Възползвайте се от всички възможности, които се появяват. Има вероятност да получите полезна информация, която ще повлияе върху вашите бъдещи планове.

Стрелец
– За повечето от вас днешният ден ще е спокоен и стабилен, в някои отделни случаи доста интересен. Прекарайте повече време с любими хора и приятели. Така ще засилите връзката си и освен това самото общуване ще ви бъде приятно.



Козирог
– Денят е добре да посветите на себе си. Прекарайте по-голямата част от времето у дома, в спокойна атмосфера, с малко релакс или леко подремване. Следобед ще бъдете в готовност за свързване с приятели или близки хора.

Водолей
– Вашата креативност нараства, вдъхновявате се все повече от нови идеи. Вероятно не всички от тях са толкова добри, колкото изглеждат на пръв поглед, но всяка една от тях си заслужава да се разгледа и обмисли подробно.

Риби
– Следобедът е подходящ само за пасивни действия. Не предприемайте голяма физическа активност на тялото вечерта преди лягане. В противен случай заспиването ви по-късно ще бъде проблематично.