Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес се радвате на щастие и късмет! Скорпиони, бъдете мъдри

Денят е много спокоен, светъл и хармоничен. Трябва да почивате повече, да се наслаждавате на живота.

Овен
– Днес хората около вас може да ви изглеждат трудни за общуване, но това може да е просто отражение на вашите собствени вълнения. Постепенно ще можете да се справите с временната нестабилност.

Телец – Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но за да се доближите до желаните резултати, трябва да сте по-инициативни. Общуването с роднини и приятели ще ви зареди с положителни емоции за дълго време и ще възстанови нарушения вътрешен баланс.

Близнаци – Звездите ви дават зелена светлина. Щастието и късметът ще бъдат на ваша страна. Изборът, който правите днес, ще бъде важен за бъдещето ви, затова решете в коя посока искате да вървите.


Рак – Не може да очаквате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да трябва да направите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Лъв – Подхождате към живота с голям ентусиазъм и няма да ви бъде трудно да постигнете това, което сте си поставили за цел. Вашият оптимизъм е заразителен. Можете да срещнете любовта на най-неочаквани места.

Дева –Днес не позволявайте на другите да ви натоварват, особено когато става въпрос за работа/бизнес дела. Луната активира вашата нервност и напрежение, което се отразява зле на здравето ви. Научете се да се грижите за себе си.

Везни
– Днес и утре избягвайте да вземате променящи живота решения, особено за връзката ви, под съботно-неделната квадратура на Меркурий-Юпитер. През този период най-важното е да сте в хармония със себе си и своите желания.

Скорпион – Ако трябва да обсъдите въпроси, които се считат за сложни, сега е моментът да го направите. В този период най-важното е да бъдете мъдри, особено когато става дума за делови отношения.


Стрелец – Положителната ви енергия се отразява на всички хора около вас и вие особено се радвате на това. През деня очаквайте добри новини. При някои от вас може да се зароди нова любов, влечение, привързаност.

Козирог – Можете да постигнете успех в начинанията или действията си. Но нещата не идват на готово. Всичко това ще изисква от вас енергичност, съобразителност и готовност да поемете риск, ако се наложи. Ще имате малки придобивки.

Водолей – Днес може да имате подвеждащ разговор. В отношенията си с партньора си обръщайте внимание на думите, които казвате. Възможни проблеми с гръбначния стълб. Искате да следвате плана си и да свършите нещата, но продължавате да се отклонявате.

Риби – Днес ще бъдете вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или поне в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност.