Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ще сте неустоими за околните!

Овен – Вашата интуиция днес е на максимума, така че можете спокойно да разчитате на нея. Не пренебрегвайте вътрешният си глас. Мъдростта идва под различни форми. В любовен план могат да се случат чудесни неща. Луната ви дава силата, която ви е нужна.

Телец – Постарайте се да не се карате с никого. Не позволявайте на промените в настроението да ви съсипят деня. Ако сте дружелюбно настроени, можете да направите много полезни неща. Не планирайте важни неща за вечерта, не претоварвайте тялото си с храна.

Близнаци – Лунната енергия ви помага да се отпуснете и да отворите сърцето си, засилва копнежите ви. Ще бъдете интересни и забележими за другите. Благоприятен период за тези, които имат стабилни отношения.

Рак – Ще почувствате по-голяма свобода да правите каквото искате и това ще ви повлияе положително. Необходимостта да избягате от рутината ще бъде по-силна от вас, затова се опитайте да откриете нови неща, които ви вълнуват.

Лъв – Днес ще имате дързостта да предложите алтернативни и необичайни решения на възникналите проблеми. В някои моменти ще трябва да вземате бързи решения. Ще съумеете да превръщате всеки минус в плюс. Ще удържите някаква личностна победа.



Дева – Вашата нужда от перфекционизъм може да ви създаде неприятности. Ще имате твърде много енергия и нищо няма да ви спре да действате. Концентрацията няма да бъде днес силната ви страна, така че ще трябва да се потрудите повече, за да завършите работата.

Везни – Забравете за другите и съсредоточете цялото си внимание върху себе си, като се фокусирате върху това, което искате да промените в живота си. Избягвайте негативните хора. Нуждаете се от спокойствие, но и добро настроение, за да се отпуснете.

Скорпион – Всичко ще върви по план и според вашите очаквания. Не е желателно да се обвързвате с финансови задължения, да правите големи покупки, особено ако не сте ги планирали предварително. Като цяло, решението на всички въпроси свързани с пари е по-добре да се отложи.

Стрелец – Следвайте ентусиазма и бъдете по-динамични. Могат да възникнат сложни ситуации, които трябва да разрешите. Малко вероятно е да се оплачете от скуката или липсата на интересни събития. Обаче има опасност да забравите за нещо важно.

Козирог – Вашият работен график днес ще бъде изпълнен със задължения, ангажименти и срещи и ще се чувствате достатъчно енергични. Ще преминавате от действие към действие. Вие ще бъдете в центъра на вниманието, но ще имате потребност да избягате във всеки един момент.

Водолей – Пълнолунието във вашия знак ще ви донесе интересни събития. Въпреки това бъдете внимателни и избягвайте ненужни стресови ситуации. Трябва да се потрудите повече, ако искате контролът да бъде във вашите ръце.



Риби – Вие сте мечтатели и идеалисти и точно това ви пречи да видите реалните събития около вас днес. Говорете с доверен човек, който винаги може да ви измъкне от вашия розов свят и да ви покаже реалността.