Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес сте в отлична форма

Овен - Единственото нещо, което може да ви донесе проблеми днес е пасивността. Отпуснете се и се оставете на ритъма на динамичния живот. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и ще привличате другите с позитивната енергия, която излъчвате.

Телец – Бъдете внимателни с инвестициите, можете да направите много грешки. За да ги избегнете, старайте се да бъдете внимателни, благоразумни, въздържани. Конфликти и сблъсъци са възможни при най-неочаквани поводи.

Близнаци
– Днес сте в отлична форма, старайте се да я съхраните. За да завършите всичко навреме, ще бъде важно по-добре да се организирате. Трябва да сте по-внимателни към чувствата на другите, да не поставяте твърде високи изисквания към тях.



Рак – Днес ще бъдете раздвоени. Докато сърцето ви тегли на една страна, насърчавайки ви да дадете приоритет на чувствата си, разумът ви дърпа на другата страна като ви напомня, че задълженията ви чакат. Ако сте обещали нещо, не се отклонявайте от дадената дума.

Лъв – Концентрирани сте изцяло в работата си и ще вложите цялото си време и енергия там. Днешният ден е чудесен за срещи с приятели и участие в социални събития. Любовта при повечето от вас е във възход.

Дева – Ден като днешният може да ви изнерви малко и да бъдете провокирани да реагирате остро. Планетарната конфигурация на деня може да доведе вас и любимия човек до емоционални крайности. Не се излагайте на повишен стрес днес: емоционален или физически.



Везни – Не приемайте живота толкова на сериозно. Винаги влагайте малко чувство за хумор. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят както сте планирали. Знайте, че накрая всичко ще се оправи.

Скорпион – Дразнят ви много неща? Днес ще имате смелостта да говорите за всичко, което ви безпокои и което създава отрицателни чувства у вас. Бъдете предпазливи във вашите реакции, които могат да бъдат доста прибързани.

Стрелец –Сега е подходящ моментът да помислите за собствените си интереси, да балансирате личните си отношения. Срещнете се и със стари приятели, те ще помогнат да се разсеете от проблемите.



Козирог – Днес ще бъдете изключително продуктивни, благодарение на вашата организация и концентрация. Няма да позволите на никого и нищо да ви разсейва от задачите, които имате да изпълнявате.

Водолей – Чувствайте се свободни да изследвате нови неща, но внимавайте с вашата импулсивност. Направете финансов план до края на месеца, иначе нещата могат да излязат извън контрол. Вероятността за финансови загуби е изключително висока, така че бъдете внимателни и се опитайте да вземете подходящи мерки.

Риби – Активен, творчески ден. Избягвайте ненужните разговори. Позицията на Луната засилва вашата интуиция, емоционалност и чувствителност. Трябва да се потопите в решаването на някои домашни проблеми.