Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ви е ден за голяма промяна

Труден ден. През този период може да възникне агресия и апатия. Това се дължи на намаляване на енергията в намаляващата фаза на Луната.

Овен – Цяла седмица ще ви е в главата проблемът на някой от семейството ви. Хубаво е да сте полезни и в подкрепа, но не можете да пренебрегвате личните си задължения, желания и планове. Ако сте се стабилизирали финансово, спокойно се поглезете с нещо, което отдавна искате.

Телец – Смятате себе си за логичен, практичен човек, който не може да бъде разклатен от нищо, но днес определено ще се убедите в обратното. Не сте доволни от настоящата ситуация и най-накрая осъзнавате, че трябва да промените нещо.

Близнаци – Днес вероятно ще искате да си останете сами и да помислите на спокойствие за някои събития от изминалите дни. Не си позволявайте да се чувствате виновни или да мислите защо нещата не са се развили така, както сте искали. Вместо това се опитайте да си вземете поука за в бъдеще, за да не повтаряте някои грешки. Не можете да промените миналото, но можете да промените бъдещето.



Рак – Предстои ви много подготовка за нещо, но най-важното е да сте наистина сигурни, че го искате. Започнете с конкретни планове и действия. Не приемайте много от нещата за даденост. Ще бъдете приятно изненадани от нещо или някой.

Лъв – Денят като цяло ще премине добре за вас. Само внимавайте да не се отдалечите твърде много от служебните си задължения. Не се отпускайте. Ако сте нерешителни по някои въпроси, не бързайте. Оставете ги настрана, докато нещата изкристализират.

Дева – Засега забравете за големите бизнес ходове. Старайте се да се съсредоточите само върху положителните неща. Трябва да насочите енергията си към близките си. Намерете време да излезете с приятели днес.

Везни – Ще ви хареса да се занимавате с дейности, които насърчават творческите ви способности и стимулират въображението ви. Малкото време, прекарано с любим човек, е това, което определено ще озари деня ви днес.



Скорпион – Създайте малко ред около себе си и се организирайте възможно най-добре. Ако решите да купувате нещо, внимавайте. Някои елементи във връзката ви с парите трябва да се променят. Ще изпъквате, където и да отидете.

Стрелец – Основното за вас през този период е добрата организация. Пазете се от злонамерени и нечестни колеги. Позволете на оптимизма си да изплува, за да можете да се насладите на живота максимално.

Козирог – Ще бъдете натоварени с неуместни подробности, но за ваш късмет ще успеете да държите ситуацията под контрол. Днес може да се създаде недоразумение между вас и хората, с които общувате по работа.

Водолей – Това не е моментът да се борите и да побеждавате или да бъдете пасивни, това е моментът да покажете вътрешната си сила, която притежавате, и да се изправите пред препятствията, които денят ви носи.

Риби – При възможност отложете част от задълженията си. Възможно е да попаднете в неприятна ситуация заради заядлив човек. Посветете малко време на тялото си, което напоследък доста сте пренебрегнали. Направете нещо добро за него.