Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ви е ден за покупки, Везни не правете никакви компромиси днес

Ден на милосърдието. Трябва всичко да се прави в полза на душата. Посветете времето си на себе си и на близките си.

Овен – Имате право на свободна инициатива, но е по-добре да не излизате извън границите, които вече са очертани. Високият физически и психологически тонус ще ви позволи бързо да преведете намеренията в реалност.

Телец – Ако водите заседнал начин на живот, тогава днес е полезно да увеличите физическата активност. Навлизате в двусмислен период от събития и в този ден сте в несигурно положение. Не се разстройвайте, ако се окажете в позиция на втората роля.

Близнаци – Добре е да правите каквито и да е покупки за себе си, изборът ще бъде право в целта. Вашето слабо място са разговорите - ако е възможно, предпочитайте конкретни действия пред думите.

Рак –Нещо може да ви попречи да се възползвате от успешно стечение на обстоятелствата – неувереност, неразположение, тактическа необходимост да останете засега в сянка. Съмненията и слабостите ще играят двояка роля в личните взаимоотношения.

Лъв – Звездите ви дават картбланш да предприемете действия. В същото време вие носите лична отговорност за това, което правите. По-сложна е ситуацията по въпросите, свързани със семейството и дома.

Дева – След като планът за действие бъде утвърден, започнете да действате. Най-добре да не разчитате на други хора. За щастие това е ден на повишен ентусиазъм. Късите пътувания ще бъдат благоприятни.

Везни – Ако не искате проблеми в бъдеще, не правете никакви компромиси днес. Помислете внимателно за разходите за благотворителни и рекламни цели, за да не попаднете в неудобно положение.

Скорпион – Звездите ви дават увереност в стремежа към целта, а понякога дори директно ви дават необходимите средства за постигането й. Само не бързайте! Прибързаността в тази област може да работи срещу вас.

Стрелец – Атмосферата е сладострастна за двойките. Между прошепнати уверения и пламенни ласки денят придобива цветовете на страстта и интимността. Това е страхотен ден да се влюбите силно, ако още сте необвързани.

Козирог – Звездите ви съветват да бъдете по-малко консервативни. Не само е възможно, но и необходимо е да забравите за известно време за обичайните, но морално остарели подходи. Опитайте да ги замените с по-модерни методи и вижте какво ще се случи.

Водолей – Денят ви ще бъде изпълнен с обмени с външния свят и това ще ви донесе късмет. Той е прекрасен, спокоен и пълен с приятни усещания, свързани с чувственост и физически удоволствия.

Риби – Любовта е в центъра на вашето мислене, оцветена с романтизъм, мистика и идеализъм. Сега е моментът за изграждане на мостове между мечтите и реалността. Фокусирайте се върху детайлите.