Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ви очаква ново романтично преживяване

Целта на деня: да намерите хармония и радост, да се отпуснете, да установите контакти с хората. Изпълнете сърцето си с любов и радост, а мислите ви да са светли.

Овен – Едва ли ще успеете да наваксате с всичко, което е планирано; по-добре е да помислите предварително какво от това, което не е наложително, може да се отложи за по-късно. Старайте се да не изисквате невъзможното от себе си и от другите.

Телец – Денят най-вероятно ще изисква от вас, ако не да положите героични усилия, то доста упорита работа. В любовта ще разчупите собствените си схеми, за да дадете воля на страстта. Насладете се на приятните моменти.

Близнаци – Лесно ще намирате общ език с хората, бързо ще създавате познанства и правите добро впечатление на околните. Възможно е началото на ново приятелство, сътрудничество или нова романтика - всичко ще зависи само от вашето желание.



Рак – Внимавайте с онова напрежение, което трупате... Дръжте тревогите настрана и не позволявайте на стреса да ви завладее. Луната благоприятства всичко, свързано със семейството, от което ще получите подкрепа и няколко добри съвета, които трябва да следвате.

Лъв – Преобладаващата сила на Марс може да ви накара да се държите като див кон и да вземате импулсивни решения, които не са ясни. Трябва да приемате живота по-спокойно, за да съхраните здравето си.

Дева – Опитайте се да определите план за действие още сутринта. Тогава ще бъде достатъчно лесно да не се разсейвате от дреболии и да не позволявате на другите да ви объркват. Чуждите съвети днес едва ли ще ви бъдат много полезни.

Везни – Луната ви помага да вземате мъдри и правилни решения. Възможно е да срещнете хора, които ще са като глътка свеж въздух за вас и които ще ви отдалечат от рутината, която толкова много мразите.



Скорпион – Марс ви дава сила и смелост да отхвърлите миналото и да отворите място за нови възможности. Изведнъж могат да се появят нови идеи, не е изключено да стигнете до истински прозрения.

Стрелец – Бъдете изобретателни. Днес доказаните методи не са толкова ефективни и утъпканите пътища не водят до целта. Трябва да потърсите нещо съвсем ново, а за това разполагате с всичко необходимо: знания, опит и въображение.

Козирог – Днес ще ви бъде особено трудно да контролирате своите импулси. Опитайте се все пак да насочвате енергията в мирна посока - тогава ще имате шанс да постигнете голям успех. Избягвайте лекомислените действия, особено следобеда, когато емоционалният фон ще бъде по-напрегнат.



Водолей – Отстрани може да изглежда, че изобщо не ви е грижа за нищо, освен за вашия собствен успех. Препоръчително е да не давате сериозни обещания, да не се обвързвате с финансови задължения. Запазете свободата си на действие.

Риби – В началото на деня можете да мечтаете и да се реете в облаците, но през втората половина ще трябва да се съсредоточите върху решаването на практическите проблеми. Важно е да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе решаваща роля по-късно.