Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ви очаква ново запознанство

Думите, изречени на този ден, придобиват голяма сила.

Овен – Мнозина се намират във фаза на творчески възход. Емоционалното вдъхновение буди у вас необичайни идеи, излъчвате положителна енергия и знаете как да печелите внимание. Ще се радвате на срещи с близки приятели и нечие специално внимание.

Телец – В днешния ден вероятно ще трябва да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус. Не забравяйте обаче, че малките неща са много важни. Каквото и да правите, обръщайте внимание на детайлите.

Близнаци – Ще имате прилив на емоционално вдъхновение, но трудно ще поставите граници между фантазиите и рамката на реалността. Важно е да почувствате положителния импулс. На хоризонта се появява ново запознанство, което ще ви заинтригува.



Рак – Днес има вероятност някой да ви обърне специално внимание, с което заслужено и бързо ще спечели сърцето ви. Ще ви бъде трудно да потиснете бликналите романтичните чувства, защото те постоянно ще изплуват на повърхността.

Лъв – Бъдете по-толерантни и гъвкави и намалете очакванията си. Появява се желание за интимност. Време е да се сближите с партньора си. Не се въздържайте от нищо, което ви прави щастливи. Кажете „Да“ на новите приключения или шансове.

Дева – Има някои обстоятелства, които не зависят пряко от вашата воля или влияние. Често първото впечатление може лесно да ви заблуди. Важно е да проявите предпазливост и дискретност в любовния си живот.

Везни – Може би нещо ви притеснява. Опитайте се да се освободите от нерешителността и да си изясните нещата, за да ограничите негативните мисли и да възвърнете доверието в себе си. Този ден е подходящ за общуване със семейството и приятелите.

Скорпион – Днес ще сте склонни към промени в емоционалното настроение. Не вземайте решения с чувствата, а с разума. Има ситуации, които не можете да разрешите сами. Успешните резултати предполагат работа в екип и взаимно доверие.



Стрелец – Намирате се във фаза на емоционален подем и излъчвате положителна енергия. Нещата изглеждат по различни, когато се гледат от определен ъгъл. Съобразете вашите желания с желанията и настроението на партньора ви.

Козирог – Старайте се да общувайте с позитивни и уверени хора, така вие сами ще бъдете такива. Лесно ще усвоите енергията, която цари около вас. Ще се изкушите да посегнете към нещо (или някой), което за вас е „забранен плод“.

Водолей – Интересните идеи, които имате са плод на вашата оригиналност в мисленето. Мнозина са в настроение за нов роман, не криете емоционалните си очаквания или намерения, които имате към човек от вашата среда.

Риби – Днес не е изключено да станете свидетели на несправедливост и ще сте склонни да се намесите, заради справедливостта. Това не винаги е разумно и безопасно, така че помислете внимателно. Понякога е по-добре да оставите хората да се борят сами за себе си.