Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес ви очакват вълнуващи запознанства

Ден за съзидание и активност. Можете да започнете нови проекти или да завършите съществуващи - всяка дейност ще бъде успешна.

Овен – Денят изисква да бъдете с повишено внимание. По-добре ще е да не бързате с решенията, да не давате големи обещания и надежди, ако има най-малкото съмнение, че бихте могли да не ги изпълните. С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства.

Телец – Началото на деня е по-благоприятно време, дава ви възможност да се справите с по-сложните задачи. Не планирайте нищо важно за следобед. Тогава можете да се отдадете на малки рутинни действия или просто да прекарате част от времето си с любими хора.

Близнаци – Благоприятен ден за срещи и общуване. Ще намерите много общи теми за разговори. За вас е лесно да очаровате нови хора, да направите добро впечатление. Вашите интелект и качества няма да останат незабелязани.

Рак – Избягвайте излишно претоварване. Дори обичайните дейности днес могат да отнемат от вас повече енергия от обикновено; нуждата от почивка се засилва. Може да се наложи да промените някои решения, взети по-рано.



Лъв – През втората половина на деня е възможно да възникне незначително недоразумение. На пътя ви могат да се появят препятствия. Разбира се, вие няма да отстъпите и да изоставите плановете си. Бъдете себе си, слушайте инстинктите си и не вярвайте на всичко.

Дева – Оставили сте много врати отворени към миналото и тези хлабави нишки ви задържат, без да ви позволяват да преминете напред и да планирате по-добро бъдеще. Трябва да уредите тези неща веднъж завинаги.

Везни - В личен план ще е добре да решите някои проблеми, които пречат на отношенията ви. Относно финансите е важно да заемете по-дисциплиниран подход и да преодолеете изкушението да харчите пари веднага щом се докопате до тях.

Скорпион – Днес нещата във вашия личен живот със сигурност изглеждат доста по-добре, отколкото досега. Ако сте свободни и неангажирани, не отказвайте на покани да излезете! Имате реален шанс да намерите точно това, което търсите.



Стрелец – Нещата биха могли да бъдат и по-добри в любовен аспект. Звездите днес благоприятстват отношенията ви, затова създайте спокойна и приятна атмосфера, опитайте се да се възползвате максимално.

Козирог - Изглежда, че нещата ви се движат гладко в любовния живот и това е добра новина. Разбира се, винаги има място за още подобрения. Не бъдете толкова упорити и абсолютни в отстояване на мненията си. Трябва да сте гъвкави, малко повече дипломатични.

Водолей – Ако се чувствате самотни, не е ли време да дадете шанс на някого? Около вас има хора, които правят плахи опити да се сближите, но вие сякаш не искате да дадете шанс на никого, някои от тях сте склонни дори да отхвърлите, преди дори да опитате.

Риби – Днес сте изпълнени с креативност, енергия и жизненост. Точно това е, от което имате нужда, за да влезете в една наистина градивна фаза в живота си, когато трябва да се освободите от всякакви негативи, които са ви задържали и да тръгнете по пътя към реализиране на мечтите си.