Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днешният ден ще ви донесе ново преживяване

Овен – Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Вашите изтънченост и елегантност могат да отстъпят място на по-грубите обноски. Имате потребност от изява на собственото Аз, но това може да ви подбуди да демонстрирате достойнствата си на показ.

Телец – Имате всичко необходимо, но не трябва да го приемате за даденост. С помощта на околните ще намерите отговорите, които търсите. Не поставяйте своите нужди и потребности на последно място.

Близнаци – Засилва се желанието ви за общуване. Вие обичате да говорите, а сега планетарното влияние увеличава този стремеж. Днешните събития ще ви донесат ново преживяване и ново разбиране за взаимоотношенията.

Рак – Днес отново ще оглавявате списъка на лицата, отличаващи се с противоречивия си характер. Бъдете предпазливи, не привличайте излишно внимание към себе си. Освободете си малко време и се заемете с нещо по-приятно.

Лъв – Звездите ви препоръчват днес да бъдете въздържани в думите и постъпките! Само така ще избегнете опасността от грешни ходове поради импулсивност и необмисленост. Избягвайте да се претоварвате както физически, така и психически.

Дева –
Днес имате доста важни задачи за свършване. Отдайте предпочитание на тези дела, които ви приближават към основната цел. Не се опитвайте да манипулирате околните. Спестете си нервите като вместо да влизате в спорове, си подсигурете сладко спокойствие.

Везни – Днес ще трябва да направите някои неща против волята си. Денят може да донесе малко объркване, но постепенно всичко ще започне да си отива по местата. Не се отдавайте на празни мечти, а гледайте по-сериозно и реалистично на действителността.

Скорпион – Всяко събитие има две страни. Днес можете да се убедите, че привидната привлекателност на ситуацията може да бъде измамна. Възможно е през днешния ден да имате проблеми в отношенията си с партньора, близките роднини, семейството.

Стрелец – Нужно ви е да постигнете вътрешен баланс. По-добре е да отложите важните инициативи, тъй като няма да постигнете това, на което разчитате в тези дни. Ще бъдете на ръба на сериозни промени в личния си живот.

Козирог – Ако днес нямате неотложна работа в разписанието си, може да намалите натоварването и да си организирате почивка. Ако имате разправия или спор с близък приятел, не го насилвайте да приеме вашата гледна точка. Оставете го на спокойствие да размисли, после може да приеме това, което казвате.

Водолей – Днес не се препоръчва да предприемате инициативи. Възможна е неочаквана щастлива развръзка на нещо, което е започнало отдавна. Вземете предпазни мерки и сведете до минимум комуникацията с агресивни хора. Вечерта личните ви интереси ще излязат на преден план.

Риби – Мнозина ще прекарат деня в пасивен режим, но само външно. В душата ви ще бушуват страсти. Възможно е изостряне на старите противоречия във връзка с някои нови обстоятелства, които трудно бихте пренебрегнали.