Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, доброто чувство за хумор ще ви помогне през деня

Днес е добре да се отпуснете и да се позабавлявате малко.

Овен –Не можете винаги да сте „силният“ човек, който може да направи всичко сам. От време на време оставяйте хората да се чувстват полезни, че ви помагат. До себе си имате цяла армия от хора, които искат да ви помогнат.

Телец –Вие сте ефективни и решителни, но бъдете по-внимателни, въпреки че се чувствате наистина енергични. Не се поддавайте на фалшиви ласкателства и комплименти. Апатия в любовната връзка.

Близнаци – Доброто чувство за хумор ще ви помогне през деня. Бъдете отворени за промяна. Вие сте креативни, когато става въпрос за любовния ви живот. Но не забравяйте, че прекалено големият оптимизъм също може да бъде вреден.

Рак – Днес може да преобладава променливо настроение. Вашият емоционален радар е по-остър от всякога. Около вас се случват много неща, а вие имате само едно желание – да сте сами и оставени на спокойствие.

Лъв – Ангажиментите, които имате ви притесняват. Приключете ги възможно най-бързо. Дайте си свобода и пространство. Най-доброто нещо, което можете да направите този уикенд, е да сте сред хора, да се забавлявате и да забравите за известно време проблемите.

Дева – Съботният ден може да внесе малко суматоха в живота ви, но ако го управлявате правилно, ще се справите по най-добрия начин. Изслушвайте партньора си, опитайте се да бъдете съпричастни към проблемите му.

Везни –Страхотно е, че имате големи цели, но си дайте време да се отпуснете. Не се преуморявайте. Оставете нещата да следват своя път. Позволете си малки удоволствия. Всяко нещо идва с времето си, запомнете това.

Скорпион – Помислете за себе си, не се ангажирайте с много работа, с проблеми, които не са пряко свързани с вас, защото няма да можете да си починете. Посветете се на духовни неща, запалете си свещ вечерта, помислете за нещо приятно и изпратете тази светлина в цялата Вселена.

Стрелец –Днес ще имате желание, енергия и мотивация да постигнете всичко, което искате. Летете към амбициозните цели, които мечтаете да постигнете. Въпреки това, не бързайте, изберете да се движите стъпка по стъпка.

Козирог – Поемайте само пресметнати рискове днес. Това не е ден, в който трябва да сте безразсъдни, но не трябва да позволявате на околната среда да ви налага каквито и да било ограничения.

Водолей – Започнете да се доверявате повече на интуицията си, защото тя може да ви отведе до място, където ще ви се случат хубави неща. Както ще видите, и съдбата понякога ни прави... хубави номера!

Риби – Днес може да разберете, че някой ваш приятел не е толкова лоялен, колкото сте си мислили. Бъдете предпазливи и внимавайте с кого споделяте тайните си. Вместо да кроите дългосрочни любовни планове, насладете се на сегашната ситуация, над вас няма облаци.