Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, един разговор днес може да сбъдне ваша мечта! Раци, мислете с главата си

Целта на деня: да се отпуснете, да бъдете сами със себе си, да намерите вътрешна хармония.

Овен – Помислете два пъти, преди да говорите или да действате, и избягвайте всякакви подхлъзвания или пропуски, които биха могли да ви навредят утре. Упражнявайте повече дискретност, проверявайте фактите и не вярвайте автоматично на всичко, което ви е казано.

Телец – Да, забранената ябълка винаги е най-привлекателната, но не непременно и най-вкусната. Можете да си създадете страхотни главоболия, ако се съсредоточите върху завладяване на човек, който вече е зает. Избягвайте да влизайте в любовни триъгълници.


Близнаци – Не очаквайте другите да могат да четат мислите ви. Ако нещо ви притеснява, говорете с партньора си за нещата, които искате, вашите желания и страсти ... Това е ден, в който един обикновен разговор може да прерасне в изпълнение на ваша мечта.

Рак – Не позволявайте на чувствата ви да завладеят съзнанието днес. Трябва да вземате решения с главата си, а не със сърцето си, в противен случай ще съжалявате. Трябва да обърнете голямо внимание на навиците си за харчене.

Лъв – Днес ще се чувствате най-добре в тиха и интимна обстановка. Прекарайте един час повече в леглото, направете филмов маратон или се разходете в парка. Благоприятно е вечерта да съберете близките си на семейна вечеря.


Дева – Необходимо е да бъдете внимателни какво говорите, за да не нараните чувствата на близките си по невнимание. Преди да кажете нещо, помислете какво може да причинят вашите думи на другия човек.

Везни – Относно любовта, днес е много добър ден да планирате романтична вечер с партньора си. Направете нещо специално, което ви помага да избягате от ежедневната си рутина и да подновите връзката си.

Скорпион – Много подробности все още не са ясни във вашия живот в момента, но добрата новина е, че цялата тази несигурност около вас няма да продължи дълго. Днес имате пълното право да се потопите в любимите си занимания или да си почивате.

Стрелец – Може да се чувствате уморени и немотивирани. Възползвайте се от уикенда, за да презаредите батериите си. Някой много близък ще ви даде добър съвет, който може да ви помогне много.


Козирог – Неделя е почивен ден, затова не бива да я хабите за рутинни домакински задължения. Трябва да посветите това време на себе си. През есенните дни лекарите препоръчват да се спи поне час повече. Коктейл от витамини, хранителни маски, здравословна храна - това са необходими компоненти не само за отлично здраве, но и за добро настроение.

Водолей – Вие сте непоследователни в поведението и това обърква околните. В един момент сте прекалено предпазливи, а в другия ставате твърде смели и импулсивни. В резултат на това хората не знаят какво да очакват от вас.

Риби – Спрете да се заблуждавате, че можете да промените хората, които се държат лошо с вас или че можете да изтриете омразата от нечие сърце. Всичко, от което се нуждаете, е да им кажете учтиво сбогом.