Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, избягвайте спорове. Деви, време е за романтика

Коригирайте плановете и мечтите си и за пореден път заявете желанията си пред Вселената

Овен – Вашите взаимоотношения и контакти ще се характеризират с по-голяма интензивност днес. Може да има ситуация, която смятате, че действа токсично за вас, независимо дали е с някого, с когото се срещате приятелски, или професионално, и да се наложи да направите всичко възможно, за да се дистанцирате.

Телец – Луната ще продължи да бъде в Телец, образувайки неблагоприятен аспект с Меркурий и положителен с Нептун, създавайки доста нестабилна атмосфера. Интуицията се изостря, което е добър момент да изберете да общувате с по-добри и позитивни хора.

Близнаци – Тригонът на вашия управител Меркурий с Нептун ви поставя в творческо настроение и може да имате добри идеи за подобряване на работата и кариерата си. Ако срещнете някои проблеми по време на работа, говорете със спокоен тон, за да избегнете спорове, които знаете, че ще доведат до противоречия.

Рак – Основният аспект на деня е тригонът на Меркурий и Нептун. Този аспект е с малко по-приятно влияние, което стимулира вашето въображение, чувствителност и креативност.



Лъв – Днес Меркурий оформя чудесен тригонален аспект с Нептун, което е подходяща възможност да се отпуснете малко, да проявите по-изразителни чувства към партньора, децата и близките си. Уредете романтична вечеря за двама или разходка с приятели, направете нещо, което ви харесва, независимо дали е хоби, спорт, друго и да прекарате няколко часа далеч от притесненията.

Дева – Днешният хармоничен аспект на Меркурий с Нептун е прекрасен момент за разговори, за разходки, но и за запознанства с хора, които могат да ви накарат да се почувствате дори еротично. Това е аспект, който вълнува ума ви и ви прави по-любопитни да научите нови неща.

Везни – Меркурий образува хармоничен аспект с Нептун, давайки крила на вашето въображение и творчество. С повече вяра в способностите си, таланта си и с увереност покажете, че можете да постигнете всичко, което се изисква от вас.

Скорпион – Не се опитвайте да помогнете на всички, пренебрегвайки собствените си нужди и планове. Стойте настрана и се занимавайте с това, което ви интересува, и с развитието на собствения ви живот. Оставете драмите на другите и не ги правете свои.

Стрелец – Трябва да внимавате да не се забърквате в професионални драми и изобщо в драмите на другите, които по този начин се опитват да ви манипулират и контролират. Ако чувството за натиск е особено силно, по-добре е да отложите важни дискусии, срещи и решения.

Козирог – Желанието ви ще бъде да правите всичко различно и няма да проявите много толерантност към неща, които ви отегчават. Може да настъпят интересни развития в отношенията и дори донякъде неочаквано.

Водолей – Може до почувствате натиск предимно в семейния сектор, тъй като Луната е в Телец. Може да нямате много оживено настроение поради личните си дела. Неблагоприятните астрологични условия може да не ви засягат пряко, но е вероятно да бъдете непряко повлияни от хората, които съставляват близкото ви обкръжение.

Риби – Четвъртък идва с носталгично настроение и ви прави малко по-чувствителни. Хармоничният аспект между Меркурий и вашия зодиакален управител Нептун, ви кара да мечтаете с отворени очи и да развивате тенденции за бягство от реалността!