Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, късметът ви се усмихва. Романтични изненади очакват Лъва

Денят има трудна и тежка енергия и носи изпитания за душата за позитивно отношение.

Овен – Не забравяйте, че сега всичко е възможно, но бъдете наясно, че подкрепата на хората около вас ще бъде ключова за постигането на желаните резултати. Изправяйте се пред нещата с увереност, за да успеете.

Телец – Може да се чувствате малко апатични и немотивирани. Оставете практичния дух, който притежавате, да ви води и стъпете на безопасността, за да не сгрешите. Добър момент е да се отворите за промените.

Близнаци – Късметът ви се усмихва и сантименталният ви живот ще поеме в желаната посока. Очакват ви изненади, които ще ви зарадват. Можете да създадете контакти, от които ще се възползвате в бъдеще.

Рак – Може да се наложи да се върнете в миналото, за да се изправите лице в лице с грешките си и по този начин да можете да продължите напред без емоционално бреме. Ще успеете да излезете от рутината и ще придадете привлекателна нотка на живота си.



Лъв – Бъдете твърди в решенията си, без да се страхувате, че ще сгрешите. Разбира се, внимавайте с думите си, защото без да искате, можете да подразните някого. Докато Венера преминава през вашия знак, любовта може да ви донесе прекрасни изненади.

Дева – Малко по малко ще намерите отговорите на много от вашите въпроси. Преди всичко се доверете на себе си и на възможностите си. Справянето с разочарованието в любовта може да бъде трудно.

Везни – Опитайте се да избягате от отговорностите и задълженията, които генерират само стрес и потърсете нови стимули. Нищо няма да ви попречи да постигнете това, което сте си наумили. Стрелата на Купидон вероятно ще намери слабо място у вас и ще изстреля стрелата си там.

Скорпион – Може да сте преживели трудна серия от проблеми, но те вече са на път да приключат. Време е да погледнете към бъдещето с ентусиазъм и оптимизъм. Идват нови възможности, от които трябва да се възползвате, ако искате да постигнете мечтите си.

Стрелец – Можете да имате възходи и спадове в настроението си. Някои лоши моменти днес могат да разпалят отново у вас вътрешния ви феникс. Луната ви предава защитна енергия и ви помага да разрешите висящи проблеми.

Козирог – Време е да преосмислите какво искате да правите с живота си и да действате съответно, без всякакви предразсъдъци. Някои промени, могат да ви дадат криле и да подобрят живота ви, но трябва да внимавате.

Водолей – Доверете се и вложете оптимизъм в живота, защото това, което сте смятали за изгубено или извън контрола ви, може да вземе много положителен обрат. Добро време за развитие на дейността ви, проява на инициативи и вземане на решения.

Риби – Ще успеете да реализирате част от постиженията си и ще се радвате на успехи. Ще преживеете много емоционални ситуации, които ще докоснат сърцето ви и ще ви накарат да видите нещата от друга гледна точка.