Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, намалете темпото! Стрелци, очакват ви прекрасни моменти с партньора

Овен – Въпреки че сте доста активни и освен това доста стратегически, това не винаги гарантира успех във флирта. Но ако Марс помага, можете да използвате много по-добре всичките си положителни качества.

Телец – Вашият ентусиазъм ще бъде неудържим и ще ви накара да разширите кръгозора си и да потърсите нови мотивации, които ви карат да се чувствате щастливи. Ще имате смелостта да напуснете зоната си на комфорт, независимо колко ви е удобно в нея и резултатите ще бъдат благоприятни.

Близнаци – За малко спрете! Намалете темпото, с което се движите във всяка област от живота. Помиришете цветята, зарадвайте се на есенните краски на природата, насладете се на вкусната храна, на аромата на кафето.


Рак
– Луната ви дава силата, от която се нуждаете, за да се адаптирате към обстоятелствата. Успокойте се и не вземайте никакви решения в движение, за да не сгрешите. Може да откриете, че някой ви наблюдава тайно с любов.

Лъв – Може да почувствате, че е замесена звездна любовна магия, защото Венера и Юпитер дават на Лъвовете картбланш. В сферата на любовта ви очакват приятни изненади. Позволете си да се наслаждавате на хубавите моменти с партньора си, ако имате такъв.

Дева – Нарастващата Луна ви активира да се изправите пред нови предизвикателства. Ще имате звездната подкрепа на своя страна. Чакате ли да дойде специален ден, за да облечете новата си рокля, да вечеряте с партньора си в празнична атмосфера? Не чакайте, направете днешния ден специален.


Везни
– Вместо да се опитвате да се движите по план, нека нещата вървят по своя път. Понякога е полезно да се предадете на потока и да видите къде ще ви отведе. Не се обръщайте назад и живейте всеки момент интензивно, опитвайки се да оцените всичко, което имате и променяйки това, което не ви харесва.

Скорпион – Каквото и да имате, ще ви преследва чувството, че никога не е достатъчно... Оценяването на малките неща ще ви накара да се почувствате по-добре. Време е да се изправите срещу живота с по-позитивен и градивен дух.

Стрелец – Придържайте се към плана си, не слушайте другите и ще имате страхотен ден. В областта на любовта ви очакват прекрасни моменти с партньора ви. Ако сте необвързани, е възможно да срещнете интересен човек.

Козирог
– Жертвите и усилията, които Сатурн изисква от вас във вашия знак, ще бъдат възнаградени. Обстоятелствата ще са благоприятни и промените в живота ви ще вървят в правилната посока.


Водолей
– Ще се появят неочаквани възможности, които ще ви отворят врати и ще ви позволят да покажете колко струвате. Ще почувствате, че късметът е на ваша страна и вашата добра звезда блести ярко над вас.

Риби – Изкушението да потърсите одобрение от обкръжението си може да бъде голямо, но трябва да се съсредоточите върху себе си и да забравите за останалите. Бъдете предпазливи в любовните въпроси.