Близнаци, насладете се на моментите на релакс! Стрелци, очаква ви успешен и печеливш ден

12 август 2022 | 07:40
7968
3
Unsplash
3

В този ден не трябва да изпълнявате големи задачи. По-добре е да го посветите на незначителни рутинни дейности.

Овен – Опитайте се да бъдете по-гъвкави, включително с хора, които не харесвате. Днес има риск да бъдете въвлечени в конфликти, които могат да имат сериозни последици. Ще трябва да преразгледате отношението си към някои хора. Бъдете по-внимателни.

Телец – Бъдете готови за всякакви предложения и предизвикателства. Дори и да изглеждат трудни, те ще бъдат очакваната възможност. Ще намерите най-подходящите хора, които да ви помогнат с по-трудните задачи. В семейството ситуацията ще се подобри значително.

Близнаци – Насладете се на моментите на релакс с приятелите си и ще преодолеете по-лесно днешните напрегнати моменти. Те ще бъдат близо до вас, ако имате нужда от някого, с когото да си поговорите.

Рак – Получавате добри съвети и дори важна подкрепа от хора, които не са свикнали да бъдат щедри към вас. Ако имат някакъв скрит интерес, вероятно ще разберете след няколко дни. Изглежда, че ще намерите много добро решение за сложна ситуация в отношенията си.

Лъв – Би било добре да сте внимателни относно необходимите разходи със собствения си автомобил. Ако възникнат неизправности, които трябва да бъдат отстранени веднага, не мислете повече за това, а потърсете качествен сервиз.

Дева
– Добър ден да анализирате колко пари ви остават за ново пътуване или нова почивка. Ще имате два свободни дни и трябва да се възползвате от тях с любимия човек. Потърсете слънчева дестинация и стегнете багажа възможно най-скоро. Едно пътуване за двама може да направи чудеса.

Везни – Една по-сложна сутрешна ситуация може да ви накара да разберете, че имате нужда от други приоритети. Не отлагайте нещата, които са много важни за вас, за да се занимавате с неща, които са важни за другите.

Скорпион
– В семейството или брачния живот се оформят нови планове, но вниманието ви трябва да остане насочено към служебните задължения. Някои от тях трябва да бъдат изпълнени много по-бързо.

Стрелец
– Звездите ви вещаят печеливш и успешен ден, в който всичко, което искате да направите, може да бъде осъществено. Трябва да се възползвате от всяка възможност, която ви се предлага, за да постигнете това, което сте си поставили за цел.

Козирог – Избягвайте да правите компромиси по време на работа и не работете с хора, които винаги закъсняват и объркват нещата. Днес имате нужда от хора, които вземат бързи решения и работят много организирано.

Водолей – Нещата не вървят така, както искате. Съдбата има други планове за вас и ще претърпите промени. Благоприятното звездно влияние върху вашите любовни отношения или брак, ви помага да преодолеете някои дребни трудности днес.Риби
– Отложете с няколко дни всички основни проблеми, които трябва да разрешите. Скоро ще намерите по-добри решения или някой ще ви помогне да се отървете от тях. Изберете това, което ви се прави повече, без да правите никакви планове.

 

Коментари

3 Бивш от МВР
  12 август 2022 | 08:12 отговор
 

Астролог, че поне според мен наша надка дойчева си е човек демон, че лош човеч, че дори зъл човек от кръв и плът, а дали там някъде сатаната и демоните са реални един ден всички ще го разберем.

 
 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:13

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра и със зло изражение у сурат ? !!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:14

Астролог, но е най лесно да си преписваме само добродетели.

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:15

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:15

Астролог, че наша надка дойчева е надградила с друго и по луксозно семейно ложе и т.н.

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:16

Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че кво си прави твоето братче сатанист за оня цецо, цецо черния циганин с още по черната му циганска душа, че едно време в един друг форум някакво сатанинско с "1111" число ми показва, като в гугъл излиза, че е на някакъв ангел на смъртта, самаил или самаел !!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:16

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че грозна циганко наша надка nadejda дойчева, че с твоята гадна циганска мутра, че нали знаеш, че въпросния цецо мангал и сатанист поне на снимка съм го виждал, както гледам теб на тази снимка.

2 Бивш от МВР
  12 август 2022 | 08:04 отговор
 

Астролог, че уронихме болното его на шизофренико и големата хубавица и най умната че за наша надка дойчева. Я вика съм на хубавата най прилекателната и най умната жена, но снимките приказват друго.

 
 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:04

!!! Петков на 01.06.2015 при 12:30 Ето я хубавицата Надка ...!!!

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:05

!!! то това не е никаква хубавица а просто един циганин или по скоро някакъв травестит.мисля, че става на въпрос за същия субект, че от линка на „хубавицата“ нищо не излиза. !!!

 
12 август 2022 | 08:06

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра ? !!! Че за славата на наша надка дойчева.

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 08:07

!!! Драги Илия Георгиев от гр.Мартен и Надежда Божилова-Дойчева и да искате с обидите си и клеветите да ме изкарате ,каква ли не то личният живот на всеки човек е неприкосновен,та подобни клевети са подсъдни.Толкова дълбоко сте затънали в мръсотията си,че се чудите,какви мръсотии да напишете за хората.Та малоумнико няма как да знаеш,каквото и да е за мен от другият край на България,но за съжаление има такива боклуци,като теб,затова и фолрума на OLX БЕШЕ ЗАКРИТ!Новият форум не е легитимен и не плаща нищо на OLX ,а му използва името и заблуждава доверчивите хора,а всъщност там се плюе olx на воля.Та и за слепците е ясно,че този форум освен реклама на конкурентен сайт и плюене по честните хора,друга работа не върши.Та бившата кючекиня и безработният мръсник тормозят хората и всячески плюят по сайт,в който до скоро са вилняли на воля.И ще пусна нова жалба за тормоз,разпространение на лични данни,снимки та да знаят от мвр,че все още продължавате с клеветите и тормоза към мен. !!!

 
Бивш от МВР Обявите от qvorkate - ID:452526 — Bazar.bg
12 август 2022 | 08:08

!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!

1 Бивш от МВР
  12 август 2022 | 07:45 отговор
 

Добро утро !

 
 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 07:48

Абе миналото лето тука у Квартало у Перник или ж.к.Изток двама непознати ме спират на един черен път и ми викат, абе ние сме от главна дирекция ама не се лигитимират със служебни карти па и беха цивилни ма били от главна дирекция па ме питат дали съм имал некаков профил...че у това безгранично интернет пространство и некъде имало мой снимки...

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 07:49

Легитимират.

 
Бивш от МВР
12 август 2022 | 07:53

Абе един наскоро ми вика абе прогнила пернишка милиция.

Добави Коментар

Най-четени