Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, не губете енергията си в празни разговори!

Овен – Външно изглеждане силни, но днес погребаните емоции могат отново да се надигнат. Стресиращата опозиция Венера-Уран може да предизвика подсъзнателно безпокойство или да ви изкуши да се върнете към старите ви пороци.

Телец – Не отлагайте за утре това, което е трябвало да направите вчера. Намерете начин да изразявате днес дипломатически желанията си (и недоволството, ако е необходимо) поради разрушителната връзка на Венера с Уран. Не правете нещата по-сложни.

Близнаци – Не губете енергията си в празни разговори, правете нещо полезно: ремонт, почистване, пазаруване. Цялото семейство идете на кино, театър или на някое развлекателно място. Забавлявайте се, отпуснете се, общувайте с половинката си, но само на неутрални теми.

Рак – Балансът между професионалния и личния живот може да бъде нарушен днес, поради хаотичната опозиция на Венера-Уран, която може да разруши вашия вътрешен мир. Не си го изкарвайте на партньорите и близките си.

Лъв – Когато работите с удоволствие, ще бъдете недостижими. Както днес. Ще изпълнявате служебните задължения с усмивка на лицето. Ще оставяте своя собствен отпечатък върху всичко, което правите. Няма да остане незабелязано.

Дева – Вие сте просто неустоими: привлекателни, остроумни, мили и способни да разтопите дори ледено сърце. Имате отлични шансове да подобрите отношенията си със семейството и приятелите си, да се срещнете с нови лица, да се сближите с любимия човек и да намерите общ език с децата.

Везни – Днес нищо няма да ви харесва и ще е трудно да ви се угоди. Недоволни от всичко - времето, началниците, колегите, семейните отношения и съдържанието на портфейла. И за съжаление, не считате за необходимо да скриете раздразнението си. Успокойте се, всичко не е толкова лошо - просто не забелязвате положителните неща.

Скорпион – Днес ще се събудите с ясна цел пред вас. Вие ще знаете точно какво трябва да направите, за да постигнете вашите цели. Не позволявайте на другите да се месят в решенията ви, защото е по-вероятно да допуснете грешка. Вече предвкусвате забавен уикенд, не искате да мислите за работа изобщо.

Стрелец –Основните ви фенове днес ще бъдат членовете на вашето семейство и приятелите. Насладете се на тяхното общество. Най-хубавите неща не винаги са опаковани в голям пакет. Научете се да цените дребните неща и мигове.

Козирог – Днес ще бъдете в сравнително добро и ведро настроение. Можете да преместите планини, ако искате, просто трябва да се доверите повече на себе си. Каквото и да докосвате ще се превръща в магия. Прехвърлете енергията си върху възможно най-много хора.

Водолей – Днес всичко е възможно, ако го искате достатъчно силно. Вие нямате още връзка? Затворете очи и си представете как изглежда перфектният партньор. Не се изненадвайте, ако изведнъж се появи пред вас.

Риби – Пукнете балона, в който се криете от света и се покажете в пълния си блясък. Днес планетите ще събудят съблазнителката (съблазнителя) във вас и ще се почувствате добре и привлекателни в собствената си кожа. Готови да покорявате.