Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, не позволявайте на никого да изтрие усмивката от лицето ви!

Овен – Препоръчително е да се освободите от натрупаните проблеми и да се обобщят резултатите. Втората половина на деня е благоприятна за общуване, съвместни дейности и за отмора в приятна компания.

Телец – Днес ще покажете своята креативност в действие. Не слушайте думите на хора, които не вярват във вас, защото някои от тях просто ви завиждат. Следвайте сърцето си и въображението си. Те ще ви изведат на подходящото място.

Близнаци –
Тайната на щастието е в малките неща, които често не забелязвате. Огледайте се и пребройте колко много има около вас. Денят носи позитивна енергия. Не позволявайте на никого да изтрие усмивката от лицето ви.

Рак – Планетарният аспект изисква бързо да приключите тези дела, които са били отложени за по-късно. Не се задоволявайте с нещо, което ви прави нещастни. Никой няма да се бори за вашето щастие, ако не го направите сами.

Лъв – Родени сте да бъдете лидери и днес ще бъдете поставени точно в позиция, в която можете да покажете лидерските си способности. Събудете Лъва във вас, разтърсете гривата си и се заемете с реализацията на вашите проекти.

Дева –
Ще намерите неочаквано решение на професионален проблем, ако се съсредоточите върху него. Ще бъдете напълно отдадени на вашите мисли, но по-важното е, че ще бъдете вдъхновени да ги реализирате. Вие сте отворени към нови идеи и приятелства с нови хора.

Везни – Благоприятно време за представителите на зодиакалния знак Везни. Самият късмет идва в ръцете ви и най-важното е да не го отхвърлите или да се разминете с него. Днес няма да имате никакви проблеми и всичко, което е планирано ще се изпълни.

Скорпион – И най-малките промени ще ви направят щастливи днес. Поставете ваза с любимото си цвете на бюрото, променете прическата си, започнете веднага промените..Излезте от безкрайния кръг на рутината и вижте колко по-добре ще се почувствате. Никога не подценявайте силата на външния си вид. Може да ви донесе невероятна оферта през деня.

Стрелец – Вкусът на успеха ще е най-сладък днес, а дори и малките постижения ще ви донесат голямо вътрешно удовлетворение и ще повишат самочувствието ви. Всичко ново ще бъде привлекателно за вас. Възможно е да опитате нещо, което не сте предполагали, че ще опитате.

Козирог – Можете да откриете някои истини за хората във вашата среда, които ви е трудно да приемете. На професионално ниво ви очаква хубав и спокоен ден, може би с малки изключения. Подарете си почивка и не се насилвайте физически.

Водолей – Ден на положителна енергия и за релаксираща почивка, време е да си поемете дъх. Сега се нуждаете от силно рамо, върху което не само може да се облегнете, но и да прехвърлите тежестта на своите притеснения.

Риби – Най-обикновен разговор може да ви даде информацията, която сте търсили през изминалите дни. Доверете се на вътрешния си глас. Вашата интуиция ще бъде силна днес и ще ви води в правилната посока. Ако имате необичайни предчувствия, не ги пренебрегвайте.