Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, не вземайте прибързани решения! Козирози, радвате се на любов

Луната през този период дава малко енергия, така че е нежелателна да се занимавате с активни дейности и да започвате нови неща.

Овен – Днес ще можете да проявите своите лидерски качества. Ще имате възможност да демонстрирате силните си страни, но не забравяйте, че това не ви дава право да командвате всички наляво и надясно. Трябва да приемете гледната точка и на другите. В противен случай конфликтът не може да бъде избегнат.

Телец – Съсредоточете се върху решаването на текущите дела. Маркирайте основните задачи и им отделете възможно най-много време. Вечерта обещава приятни романтични изненади и неочаквани срещи. Връзки започнали днес, могат да имат сериозно продължение.


Близнаци – Трудности могат да се проявят в професионалната сфера. Трябва да бъдете по-разумни и търпеливи. Не вземайте прибързани решения. Първо трябва да обмислите всичко добре, като внимателно изчислите всяка стъпка.

Рак – През този ден трябва да бъдете изключително внимателни. Увеличава се вероятността от измама и загуба на ценности. Дръжте карти, пари и важни документи със себе си. Не влизайте в разговори с непознати.


Лъв
– Тази сряда времето и събитията ще се променят около вас, така че може да се наложи да промените добре обмислено решение. Трябва да реагирате по-отговорно на всичко, което животът ви поднася. Няма да можете да следвате графика, който сте разработили по-рано, тъй като има вероятност да изникне нещо спешно и непредвидимо.

Дева – Способността ви да забелязвате детайлите е много добра, но не прекалявайте, като анализирате напълно ненужни неща. Това е подходящият момент да изпълните забравено обещание. Ситуацията у дома ви може да изисква допълнително внимание.

Везни – Противоречията са безполезни, особено днес: не противоречете на никого и винаги извличайте най-доброто от всяка лоша ситуация. Вслушвайте се в гласа на разума и не се оставяйте да бъдете омагьосани от пламенното си въображение.

Скорпион
– Днес ще трябва да запретнете ръкави и да се включите активно в работата. Вашият успех ще зависи пряко от положените усилия, така че не трябва да се разсейвате от дреболии, които отнемат времето ви.

Стрелец – Днес могат да напомнят за себе си стари неразрешени проблеми или неща, които сте отлагали за неопределено време. Завършете започнатото, иначе тази купчина отговорности може да ви забави. Повишен риск от нараняване, трябва да се внимава.


Козирог – В отношенията с колегите трябва да проявите повече гъвкавост и толерантност, за да избегнете разногласия. Предстои ви да пожънете плодовете на любовта: бъдете щедри с човека, който е привлякъл вниманието ви. Той го заслужава във всички отношения.

Водолей – Днес ще се проявите като лидери. Съсредоточете се върху важните неща и помислете за източници на допълнителен доход, който ще помогне за укрепване на финансовото ви състояние.

Риби – Днес може да се увеличат задълженията ви. Бъдете внимателни към малките неща. Завистливите хора могат да плетат интриги зад гърба ви, успокойте се и дръжте емоциите си под контрол.