Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, някой събужда романтични чувства у вас. Риби, бъдете открити в любовта

Нежелателно е да влизате в каквито и да било спорове с половинката си поради евентуален прилив на емоции и немотивирана агресия.

Овен – Съсредоточете се върху стабилността и сигурността във всички аспекти на живота си днес. Отделете време, за да поддържате и подхранвате важните взаимоотношения и покажете на близките си, че са важни за вас.

Телец – Време е да се съсредоточите върху дома си и задоволяването на нуждите на любимите хора. Използвайте уикенда за физическа и психическа почивка. Може да се почувствате летаргични и сънливи през целия ден.

Близнаци –
Отдайте се малко на мързеливо време. Споделете един приятен ден или приятна вечер с някой, който ви привлича. Някой приятел или съсед може да видите с нови очи и да събуди романтични чувства у вас.

Рак – Емоциите ви ще бъдат изключително изразени и ще бъде важно да се посветите на вътрешното си благополучие. Дайте приоритет на времето, прекарано със семейството и близките приятели, нещо, което ще ви даде усещане за подкрепа и сигурност.



Лъв – Енергията ви е насочена към дома или по-точно към решаване на ежедневните проблеми, така че вероятно ще прекарате целия ден в домакинстване, ремонти, подреждане. Все пак намерете време и за себе си.

Дева – Планирайте си деня предварително, така че да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите. Вашият перфекционизъм ще бъде причината да изглеждате перфектно, където и да се появите.

Везни – Днес е денят, в който трябва да се успокоите и да си почине ума и тялото ви от последните дейности. Трябва да останете сами от време на време и да се погрижите за емоционалните си нужди.

Скорпион – В любовен план изисквате твърде много от партньора си. Бъдете по-търпеливи, за да постигнете собствените си цели. Разговорът с партньора ви може да реши редица проблеми, ако успеете да постигнете компромис.

Стрелец – Вярвате в собствените си идеи и сте упорити в реализирането им, което може да предизвика разгорещени дискусии с хората около вас. Вие сте пълни с планове, но имате нужда от по-добра организация.

Козирог – Останете концентрирани и организирани, тъй като това ще ви помогне да преодолеете предизвикателствата. Вярвайте в себе си и способностите си, защото имате потенциала да постигнете страхотни неща.

Водолей – Искате да бъдете най-добрата версия на себе си и да постигнете всичко, за което сте се замислили. Вие сте напълно концентрирани и мотивирани да вземате правилните решения и просто ще трябва да следвате инстинктите си.

Риби – Днес ще покажете, че умеете да решавате проблемите по дипломатичен път. Ще бъдете в хармония със заобикалящата ви среда, ще се стремите към баланс и спокойни решения. В любовта бъдете честни и открити – показвайте любов и внимание на партньора си.