Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, няма нужда да бързате днес

Овен – В този ден отношенията с близките ще бъдат двусмислени - може да се появят разногласия. Ако искате да поддържате спокойствие в семейството, ще трябва да направите някои отстъпки и компромиси.

Телец – Отменете всички дела, които не изискват бързо решение, не допускайте физическо и интелектуално претоварване. Може да проявите изключителна чувствителност към настроенията и намеренията на другите.

Близнаци – Няма нужда да бързате никъде. Откажете се от всякакви опити да повлияете на случващото се: насилствените действия няма да доведат до успех. Просто се отпуснете или прехвърлете част от отговорностите си на други.



Рак – Малко вероятно е да успеете да помирите противоположните страни и да намерите компромисни решения. По-добре е да не се намесвате в споровете на другите. Поне временно забравете за всички проблеми.

Лъв – Емоционалният фон е благоприятен, през целия ден ще останете оптимисти и в добро настроение. Бъдете подготвени за даровете на съдбата, може би ще бъдете поканени на романтична среща, кой знае. Възможно е да успеете да сбъднете стара мечта.

Дева
– Бъдете внимателни днес и проявете голяма доза предпазливост - можете да изпаднете в неудобна ситуация, ако се обвържете с някои сериозни задължения. Промените в настроението могат да попречат на ползотворната комуникация.



Везни – Луната в Телец увеличава чувствителността, жаждата за любов, просто се огледайте: може би вашето щастие е близо. Вас ви очакват приятни изненади: интересно пътуване, приятни срещи, успешно пазаруване. Можете да разчитате на щедростта на приятели и фенове.

Скорпион – Можете лесно да постигнете това, което искате, като се свържете с правилния човек. Това е чудесен ден за провеждане на одит на семейния бюджет, планиране на разходите за бъдещето и обмисляне как да получите още повече доходи.

Стрелец – Връзките с любимите ви хора ще се развият хармонично и вие ще почувствате неограничената подкрепа на хората около вас. По отношение на романтичните отношения денят ще бъде доста успешен - любимият ви човек ще бъде готов да ви обгради с грижа и внимание.



Козирог – Положението на Луната в Телец обещава хармония в любовните отношения. Организирайте романтична вечер: почистете къщата, пригответе вкусна вечеря, запалете свещи, пуснете приятна музика.

Водолей – Днес особено усещате потискането на обстоятелствата и отговорностите. Денят ви призовава към спокойствие и благоразумие. Не планирайте нещо важно. Физическият труд може да помогне да си подредите мислите.

Риби – Днес мързелът, разсеяността и променливостта на емоциите ще попречат на изпълнението на обичайните ви задължения. Незначителните промени в настроението могат да повлияят върху самочувствието.