Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, обърнете внимание на здравето си

Овен- Девизът ви през днешния ден трябва да бъде: “Сътрудничество, не съперничество!” Неочаквано могат да възникнат проблеми с финансите. Засега отложете романтичните срещи и признанията.

Телец- Денят е благоприятен само за добре обмислени действия. Важно е всичко да правите точно навреме. Много неща зависят от това как ще се развият събитията. Не изпадайте обаче в излишен ентусиазъм. Наблегнете на практичната страна на нещата.

Близнаци
– Днес трябва да отделите внимание преди всичко на своето здраве. Ще ви бъде трудно да съхраните нивото на енергийното си поле. Всички показатели на физическата, интелектуалната и емоционалната ви активност са занижени. Избягвайте напрегнати дейности!



Рак
– Днес може да се почувствате без настроение и без тонус, но това се дължи на натрупана умора. По тази причина комуникационната натовареност ще ви дойде в повече. Неочаквана среща може да ви развълнува доста.

Лъв – Стремете се да изкарате деня спокойно, с чувство за хумор, без да се опитвате да заемете лидерските позиции. Ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи. Не се доверявайте на посредници – правете всичко сами.

Дева – Настроението ви днес ще бъде променливо. Всяка дреболия може да ви извади от равновесие и вашата раздразнителност може да повлияе върху отношенията ви с близките ви хора.



Везни
– Денят е изменчив, но постепенно всичко ще се стабилизира. Не позволявайте на другите да ви обсебват цялото време. Нужно ви е повече спокойствие. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако положите и вие усилие за това.

Скорпион – Днес ще бъдете подвластни на различни изкушения и съблазни повече от обикновено, затова бъдете внимателни! Неконтролируем ще бъде и апетита ви – внимавайте! Вещите купени днес няма да ви донесат голяма радост, а и по-късно може да откриете дефекти.

Стрелец- Днес поведението ви ще бъде трудно предсказуемо. Склонни ще бъдете към импулсивни действия под напора на моментното настроение и възникнали желания. По-възрастни от вас хора може да ви създават проблеми.

Козирог- Денят е твърде своеобразен по своето естество. И да срещнете трудности, ще можете да се справите сами, но можете и да потърсите помощ от близки хора. Опитите на някои хора да ви контролират много ще ви подразнят.



Водолей
- Лесно можете да се озовете в центъра на вниманието на общността около вас. Някои ще станат организатори на някакво мероприятие. Ако ви предложат да посетите някое ново място, не отказвайте. Ще съберете хубави впечатления.

Риби- Старайте се да останете на сянка днес и да не участвате в открити спорове по никакъв повод. Това не е най-добрият ден за решаване на въпроси и изясняване на отношения. Бъдете много предпазливи във всичко.