Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаква ви светъл ден! Стрелци, време е за нови идеи

Денят е подходящ за пасивна почивка над книга, разходки, комуникация с близки. Отложете решението на важни проблеми. Радвайте се на битието. Пълнолуние в 18:58 ч.

Овен – Ще се сблъскате със ситуации, в които са нужни смелост и решителност, но вътрешната ви сила няма да ви позволи да потънете в обезсърчение. Ще се чувствате като супергерой и с радост ще поемете тази роля. Не забравяйте да си пожелаете нещо на Пълнолунието.

Телец – Не се затваряйте в себе си в изживяването на емоции, не потъвайте в униние. Възползвайте се от момента на Пълнолунието, пълен с добра космическа енергия, за да си пожелаете нещо хубаво.


Близнаци
– Посрещнете деня с най-добрата си и хубава усмивка. Очаквайте един хубав и светъл ден. Ще срещнете точните хора в точния момент. Не забравяйте да си пожелаете желание по Пълнолуние.

Рак – Със семейството и приятелите си ще бъдете доста щедри. Пълнолунието ще ви даде желанието да се отстоявате, да притежавате себе си и да поеме юздите на съдбата си. Не забравяйте да си пожелаете нещо хубаво.

Лъв
– Благодарение на влиянието на Пълнолунието, което се случва във вашия знак, ще имате много положителна енергия, която ще ви накара винаги да виждате светлата страна на всичко. Не забравяйте да си отправите пожелание, то със сигурност ще се сбъдне.

Дева
– Вашата жизненост и чувство за хумор ще бъдат засилени от енергията на Пълнолунието и това ще ви помогне да преодолеете всякакви неравности по пътя, през които може да преминавате. Не забравяйте да си пожелаете нещо.

Везни
– Време е да оставите сърцето си да говори и да се освободите от онези съмнения и несигурност, които понякога ви нараняват толкова много. Пълнолунието ще донесе нови мечти и илюзии в живота ви. Не забравяйте да си пожелаете нещо.

Скорпион – Днес ще видите, че вратите се отварят към надеждата... Но вие сте тези, които трябва да направите нужната стъпка и да се възползвате от всичко, което съдбата ще ви предложи. Не забравяйте да си пожелаете нещо на Пълнолунието.


Стрелец – Ентусиазмът ви ще бъде заразителен и ще е трудно да не се забележи. Пълнолунието ще пробуди във вас нови идеи, нови цели. Не пропускайте този силен космически момент да си пожелаете нещо хубаво.

Козирог
– С боен дух и решителност ще изпълнявате задачите си и ще се стремите към целите си. Усмихнете се на живота, защото днес Пълнолунието ще ви зареди с добра енергия. Не забравяйте да си пожелаете нещо хубаво.

Водолей – Пълнолунието ще събуди вашата най-мистериозна и чувствена страна. Няма да ви липсва оригиналност, творческа мисъл и ентусиазъм. Пред вас ще се отворят новите врати на бъдещето. Не забравяйте да си пожелаете нещо.

Риби – Късметът ще бъде на ваша страна и ще ви бъде много лесно да получите това, което искате. Ще се насладите на завидна енергия и ще се чувствате доволни от себе си и това, което правите. Отправете си желание към Пълнолунието.