Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, очаквайте романтична среща

Овен – Хората харесват вашия кураж, твърдост и решителност, но днес трябва да проявите нежната си страна. Не се страхувайте да покажете своята уязвимост, без да се притеснявате, че ще бъде използвана срещу вас. Никой няма да иска да ви нарани.

Телец – И на работното място, и у дома е възможно да има някои изненади, събития, които никой не би могъл да предвиди. Ако възникнат препятствия по пътя, не се паникьосвайте, а намерете начин да ги преодолеете. Вие ще успеете да овладеете ситуацията.

Близнаци – Денят е идеален за самостоятелна работа. Бъдете внимателни: днес имате възможност да получите полезна информация, която скоро ще ви бъде полезна. Вероятни санепланирани срещи, включително романтични.

Рак – Ден, в който планетите ще създадат магия в живота ви и вероятно ще могат да изпълнят ваше желание. Оставете се любимите ви хора да ви поглезят. Невинаги трябва да сте скромен човек, който отказва подаръци, услуги, почерпки, награди ...

Лъв – Няма да има проблеми в личните взаимоотношения, защото днес сте склонни да отчитате интересите и желанията на близките, да се грижите за тези, които са ви скъпи. Втората половина на деня е много подходяща за обсъждане на общи въпроси и планове.

Дева – Днес няма да търсите грешките на другите. Ще проникнете в душата на хората и ще успеете да намерите най-доброто в тях. Така само ще получите куп нови приятели. Усмивката ви е най-красивият аксесоар. Използвайте го, за да привлечете вниманието на този, който харесвате.

Везни - Възможно е да станат някои изменения около вас, подготвени много преди това във времето. В личния си живот може да получите нов импулс. Стар проблем ще намери неочаквано своето решение.

Скорпион - Денят като цяло е добър, но въпреки това не се нагърбвайте с поемането на допълнителни отговорности и задачи. Ще възникнат причини, които ще предизвикат вашатанервност и раздразнителност. Постарайте се да не влизате в пререкания с хората около вас.

Стрелец - Днес в живота ви не се предвиждат изненади - всичко ще е планирано, както го искате. Странично мнение може да ви помогне да разсеете мъглата и да вземете решение по някои въпроси.

Козирог - Днес се очертава за повечето от вас хубав ден. Звездите ви съветват да се опрете на своята „земна” част от природата си, да включите здравия си разум и да не оставяте начинанията си в ръцете на случайността.

Водолей - Денят ще е сложен за мнозина. Някои задачи може да се окажат непосилни за силите ви. Лесно раздразнителни ще бъдете и твърде категорични в разсъжденията си, което може да стане повод за неприятности в общуването ви.

Риби- Денят може да бъде доста динамичен и в крайна сметка изморителен за вас. Избягвайте разумно всякакъв вид претоварване както умствено, така и физическо. Въздържайте се отнеуместни желания. Ако има такава възможност, направете си един разтоварващ ден.